Megis hogy a legegyszerűbb?
A barátnőm megkért arra hogy rakjam le a cigit. Nagyon sziesen teljesitem egy ideig birom is de ha mellettem rágyujtanak nem birom ki. Ha odébb is megyek van olyan szituáció mikor ez nemműködik. Ilyenkor rágyujtok. Próbáltam akaraterővel, próbáltam úgy is hogy egy papirkat összecsavarok, volt elektromos cigim(tönkrement mind ezért föladtam) . Ezek közül próbáljam tovább valalmeiket?? Vagy valakinek más ötelet? (A nikon tapaszt nem ragaztom magamra!)
F17
Hát mielőtt erőlködsz, próbáld megfejteni, hogy mit jelent számodra a cigi? Mit "kapsz" tőle? Pl.
1. Határozottabbnak érzed magad? - "Az tényleg határozott, aki a a zsebében kotorászik és majd megőrül egy szálért?"
2. Tetszik/tetszett egy csaj, aki cigizik? - "Milyen jó lenne, ha a cigi helyett odajönne és megcsókolna"...
Élére állított dolgokat mondok, de szerintem hasonló illúziók ébresztéséből él a cigaretta. Ezeket keresd meg, ami vágyakat látszólag kielégít és elégítsd ki cigi helyett ténylegesen!
Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!