Miért kívánom ennyire a cigit?
Figyelt kérdés
Ötleteket, tanácsokat szeretnék kérni tőletek, hogy mit tehetek annak érdekében, hogy kevésbé kívánjam a cigit. Tíz évig dohányoztam, 16napja nem szívtam el egy szálat sem! Viszont ahelyett, hogy egyre könnyebben menne, egyre nehezebb, egyre jobban rágyujtanék. Nem teszem, mert szégyelem magam a környezetemben, nem akarom, hogy azt higyjék ennyire gyenge vagyok.. Lehet, hogy az a gond, hogy nem önszántamból szoktam le? Orvos javasolta a leszokást, rossz vérkeringés miatt. A másik gondom, hogy folyamatosan csak eszek azóta. Soha nem voltam kövér 166 centimhez tartottam az 54-55kilót, és mióta nem cigizek felszaladt rám 5kg! Eddig még sajnos semmilyen pozítívumot nem látok abban, hogy leszokóban vagyok, segítsetek léci mert nagyon el vagyok keseredve! Köszönöm! 25N2012. nov. 23. 10:50
11/13 anonim válasza:
9#
Bocs, de a fogyókúra akkor neked szólt.
12/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem kamu... Ez a cigi már nem ugyanaz, mint ami régen volt! Nem maga a dohány annyira káros, hanem a sok szintetikus anyag, amit a gyártás során hozzákevernek, abból a célból, hogy aromát adjanak a ciginek, meg h. kivonják belőle a nikotint, meg h. a függőséget erősítsék, stb.. Ne áltassuk magunkat... A 100 éves néninek meg valószínűleg nem voltak 25 éves korában keringési problémái. Meg őt a jó kedélye fiatalította meg, és az is lehet, h cigi nélkül még többet megért volna. Én nem nagyon találkoztam még olyan emberrel, aki ne érezte volna magán a cigi káros hatásait.
13/13 anonim válasza:
Az egészségügyi hatásokon felül az is egy pozitívum, hogy nem leszel tőle büdös. Én pl csak ha muszáj megyek be a nagyszüleimhez (alattunk lévő lakásban laknak és régóta cigiznek), mert utána mindig teljesen át kell öltöznöm, mert nem bírom a ruháim szagát. Hidd el dohyánymentesen kellemesebb társaság leszel a nemdohányzók számára is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!