Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit tegyek? Tüdőrákom lehet?

Mit tegyek? Tüdőrákom lehet?

Figyelt kérdés

az elöbb nézegettem a kérdéseket és ott le van írva a tüdőrák tünetei(dohányzom) de csak 3 éve és 16 vagyok igaz töltött cigit szívtam mindig is.lehetek ilyen fiatalon rákos?

-fogyás<-- van

-légszomj<--van

-mellkasi fájdalom<--- van,gyakran.

-gyakori köhögés<--- óránként kb 8 szor hanem többször álmomba is.

-véres köpet<--- nincs

2009. aug. 15. 15:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig én épp radiológián dolgozom hogy csessze meg és már hadd tudjam mennyit ér egy mellkas röntgen.

Amúgy ismétlem: a tüdőszürés nem csak mellkas rtg-ből áll.

A COPD na az viszont éves során alakul ki nem pedig 16 éves korban.

Komolyan nagyon birom a nagyon hozzáértő embereket hogy ilyen marhaságokat irnak, nulla tapasztalatból.

2009. aug. 15. 16:13
 12/14 anonim ***** válasza:
47%

16 éves korban nemlesz tüdőrákod, és copd-d sem.

hörghurutod lehet, vagy egy egyszerű gyulladás, csak mivel dohányzol, érzékenyebb a mellkasod, és hajlamosabb vagy komolyabb tüneteket produkálni.

a tüdőszűrés pedig fizetős ha csakúgy magad mész.

(ésakkor csodálkoznak h az emberek mért nem járnak szűrésekre....)

2009. aug. 15. 16:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

16:07-es, csak hogy tudd, a COPD (Chronicus Obstructiv Pulmonary Disease) 3 betegségből áll: Bronchitis Chronica, Emphysema Pulmonum, Asthma Bronchiale és főleg 40 év feletti dohányos ffiak betegsége, nem valószínű, hogy valaki 16 évesen ebben szenvedjen. Egyébként meg nagyon sok tüdőrákost rutin tüdőszűrés alkalmával szűrnek ki, ha sz*rt se érne, nem csinálnák.

(eü-s)

2009. aug. 15. 17:38
 14/14 anonim válasza:
menj el az orvoshoz, sürgősen!!!!!!!!!!!!!!
2010. márc. 13. 15:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!