13éves vagyok nem tudom letenni a cigit mit tanácsoltok? :/
Figyelt kérdés
1,5éve belevittek haverok hogy próbáljam ki azóta szívom velük napi 3-7szálat attól függ mennyire érünk rá és mennyire jó a hangulat... Most elhatároztuk 3 haverral hogy decembertől nem szívunk de kb.8órája szívtam és remegek mert nincs cigim nem tudok szívni meg arra gondolok hogy leakarok szokni. Tudnátok valamit ajánlani? Reménytelen ez a leszokás???2012. nov. 17. 00:33
1/8 anonim válasza:
Foglald el magad valamivel, olvass, sportolj, hobbi, stb.
2/8 anonim válasza:
én is 13 éves vagyok fél évig dohányoztam . napi 7 szál kb. kicsit olvass utána a káros hatásainak, h milyen módon a hat a szervezetedre, a fejlődésedre.. és ha szembesülsz ezekkel, könnyebben leteszed a cigit ! .. saját tapasztalat:)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtök válaszát remélem össze fog jönni decembertől és ma már jobban is vagyok még eddig... Szerintem fog sikerülni :)
2012. nov. 17. 10:35
4/8 anonim válasza:
Te nem is akarsz leszokni!! Miez hogy majd decembertől?? Most és kész!! Utálom azt hogy MAJD januàr 1-től meg decembertől és ugyse szokik le(saját tapasztalat) most vagy ne ragd le!! mellesleg 12 évi dohányzás után napi 1 dobozt tettem le egyik napról a másikra!! Nehéz de megéri immáron a 9. füdtmentes évem:) Azért hajra!!
43/F
5/8 anonim válasza:
én 15 éves vagyok és 13 éves koromtol cigiztem... 2 hónapja néztem egy filmet amiben a csávó leszokott a dohányzásrol elhatároztam h nem gyujtok rá többet én sem és nem volt olyan hogy jaj egy utolsót elszívok...letettem a cigit és annyi volt...ha igazán le akarsz szokni nincs olyan hogy jaj majd decemertöl vagy pl holnaptol..nem reménytelen a leszokás...apám 20 év után letette a cigit.. 1.5 év az semmi :D főleg ha napo 3-7 szál
6/8 anonim válasza:
lány vagy ?:) .. mert ha igen, akkor gondolj arra h alacsony és éretlen maradsz .. se melled se semmid nem lesz.. nem éri meg, még nagyon fiatal vagy. ha meg fiú, akkor magasság.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki válaszát és szerintem sikerült mert 4napja nem cigiztem... Ja és am fiú vagyok és most vagyok 172cm de szerintem még fogok nőni:) Sokkal jobb a közérzetem mióta abbahagytam. Nem szúr a tüdőm nem köhögök stb... Azért néha még van kisértés, de kibírom :)
2012. dec. 3. 14:46
8/8 anonim válasza:
megbuktattak elhagyott a barátnőm és rászoktam majd jött egy új barátnő átmentem a pótvizsgán és úgy éreztem ha ennyi mindenen túljutottam ha ennyi ember letudta tenni akkor én ne lennék képes rá ?
Am ha igazán jó segítséget akarsz akkor gondolj a pénzre amikor én számolgattam 130 000-nél már kicsit meg gondoltam no meg a gennyes mandulagyulladás is segített
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!