Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért kell úgy eltúlozni a...

Miért kell úgy eltúlozni a cigi káros hatásait?

Figyelt kérdés
Nem akarok védőbeszédet tartani a cigi mellett, én magam nem dohányzom, de régebb azért a legtöbb ember dohányzott és mégse halt meg mindenki 30 évesen, a franciák például ma is dohányoznak mértékkel és semmi bajuk. Tehát miért kell annyira eltúlozni és olyan képet festeni, mintha a dohányzás egyenesen egyenlő volna a halállal és a rákkal ?
2012. nov. 10. 09:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

Mi van!? Te a dohánycég fizetett embere vagy? Az Ördög ügyvédje? Miért beszélsz hülyeségeket. Mi az hogy nem egyenlő a rákkal és a halállal!?

De egyenlő. Pont, hogy nincs eltúlozva, még keveset is beszélnek a káros hatásairól.

2012. nov. 10. 09:27
 2/11 anonim ***** válasza:
49%

Mert a sok "okos" nagyon unatkozik, és ráér.

A cigaretta sem károsabb mint mondjuk az alkohol vagy a drog. Mindegyikbe bele lehet dögleni.

A másik meg az, hogy a cigitől még családok/házasságok nem mentek tönkre, de az alkoholtól már nem is egy.

2012. nov. 10. 09:28
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

"A másik meg az, hogy a cigitől még családok/házasságok nem mentek tönkre, de az alkoholtól már nem is egy."

Ezt cáfolnám. Önkormányzatnál dolgozom, és látom, hány és hány család megy tönkre amiatt, hogy a napi egy doboz halálrúdra telik a szülőknek (vagy az egyiknek) de kenyeret és tejet már nem tudnak venni...

2012. nov. 10. 09:31
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
4. vagyok. Persze, kérdező, ez egy orosz rulett.. Anyósom tüdőrákban halt meg, láncdohányos volt. A nagypapám is láncdohányos volt, és 81 évesen combnyaktörés következtében halt meg. De azért miért adjunk akár csak 1% esélyt is a halálnak, ha nem feltétlenül muszáj? Ráadásul büdös is... De mindenki úgy mérgezi magát, ahogy akarja.. (én pld. a kávéval...)
2012. nov. 10. 09:33
 5/11 A kérdező kommentje:

09:31-ezt az oldalát sztem hagyjuk

nem a pénzügyi rész alapján akartam megközelíteni ezt a témát

2012. nov. 10. 09:33
 6/11 A kérdező kommentje:

09:33-ebben teljesen igazad van

az orosz rulett az én véleményem is a cigarettázásról

se több,se kevesebb

se nem halál,se nem élet,egyszerűen szerencse

2012. nov. 10. 09:34
 7/11 anonim ***** válasza:
25%

Miért kell úgy eltúlozni a cigi káros hatásait?

mert ma már mindent eltúloznak.

Azt is előadják, hogy az élelmiszerekben a sok E-s adalék rákkeltő.

Megsúgom, hogy még a C vitamint is E-kkel írják a tasakokra.

mindent eltúloznak de nem kell vele foglalkozni :)

2012. nov. 10. 11:17
 8/11 anonim ***** válasza:
57%
Amit veszünk ételek azok is károsak sőt a a kocsik is azok így a cigi is nyilván nem tesz jót de nem fog minden dohányos rákban meghalni de van olyan is aki sose dohányzott mégis rakás lesz ...
2012. nov. 10. 17:00
 9/11 anonim ***** válasza:
40%
rákos *
2012. nov. 10. 17:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert a sok birka ember úgy ugrik a médiának,ahogy az fütyül.
2012. nov. 11. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!