Mennyire káros lehet ez a fajta dohányzás?
Semennyire.
Csak annyi van, hogy hozzászoktál a cigihez, de rá nem. Ez még jó is, hisz feltételezem nem annyira zavar a cigifüst mint előtte, plusz egy jó bulin egy szál cigivel tudod fokozni a hangulatot, hab lehet a tortára.
Ez is ugyanolyan káros.Gondold csak el a tüdődet...nyilvánvaló.hogy minden egyes szál után rakódnak le rajta káros anyagok.Abban pedig igaza van az előttem írónak,hogy így rá fogsz szokni.Most még lehet,hogy a suli visszatart,viszont később majd nem,és a munkatársakkal már szívesen fogsz kimenni rágyújtani.Ha most abbahagyod,még van esélyed,hogy később ne légy dohányos.
Amúgy is elég büdös szerintem.
23/l
Nem kell ennyire rabszódikusan felfogni, mint az előttem szólók, nyilván nem attól a 10-15 szál cigitől fogsz tüdőrákos lenni, hiszen a passzív dohányzás is káros.
Abban viszont igazat adok a többi hozzászólónak, hogy mivel már párszor kipróbáltad a cigit, így sokkal fogékonyabb vagy a rászokásra, mint azok, akik elvből elutasítják a cigarettát.
Tudj nemet mondani! Ez a kulcsa az egésznek és ne akarj menőzésből, vagy barátok szerzése/megtartása végett dohányozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!