Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyire káros lehet ez a...

Mennyire káros lehet ez a fajta dohányzás?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, idén nyáron próbáltam ki először a cigit. Azóta maximum 10-15 szállal zívtam el a haverokkal.Tanévben sosem gyújok rá.Ez mennyire lehet káros ?
2009. aug. 8. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
36%

Semennyire.

Csak annyi van, hogy hozzászoktál a cigihez, de rá nem. Ez még jó is, hisz feltételezem nem annyira zavar a cigifüst mint előtte, plusz egy jó bulin egy szál cigivel tudod fokozni a hangulatot, hab lehet a tortára.

2009. aug. 8. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Hab lehet a ráktortára. A legtöbb ember így szokik rá a dohányzásra, ahogy te. Szép halált.
2009. aug. 8. 20:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Viszont kívánom.
2009. aug. 8. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
97%

Ez is ugyanolyan káros.Gondold csak el a tüdődet...nyilvánvaló.hogy minden egyes szál után rakódnak le rajta káros anyagok.Abban pedig igaza van az előttem írónak,hogy így rá fogsz szokni.Most még lehet,hogy a suli visszatart,viszont később majd nem,és a munkatársakkal már szívesen fogsz kimenni rágyújtani.Ha most abbahagyod,még van esélyed,hogy később ne légy dohányos.

Amúgy is elég büdös szerintem.

23/l

2009. aug. 9. 08:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Az utolsónak igaza van, most hagyd abba. De tény hogy ennyi cigitől még nem fogsz tüdőrákot kapni. Rengetegen szívják soksok évig, nem ritkán tini koruk óta és köszönik jól vannak. Az hogy brutálanti-dohányosok reklámozzák hogy naponta milliók halnak meg dohányzástól nem kis túlzás.
2009. aug. 9. 15:46
 6/7 anonim ***** válasza:
hát ha igy haladsz számits egy jó kis tüdő vagy gége rákra
2009. aug. 12. 12:50
 7/7 anonim válasza:

Nem kell ennyire rabszódikusan felfogni, mint az előttem szólók, nyilván nem attól a 10-15 szál cigitől fogsz tüdőrákos lenni, hiszen a passzív dohányzás is káros.

Abban viszont igazat adok a többi hozzászólónak, hogy mivel már párszor kipróbáltad a cigit, így sokkal fogékonyabb vagy a rászokásra, mint azok, akik elvből elutasítják a cigarettát.

Tudj nemet mondani! Ez a kulcsa az egésznek és ne akarj menőzésből, vagy barátok szerzése/megtartása végett dohányozni!

2010. jan. 15. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!