Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Szabina1998 kérdése:

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy cigizek?

Figyelt kérdés

Cigizek már egy jó ideje de még nem vették észre.Hogyan mondjam el nekik??

14L

2012. okt. 19. 15:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
40%
Így van, senki sem szívesen csókol bele egy hamutartóba. A lúzerek dohányoznak, mert függők. Ez nem menő hanem gáz. Egyébként statisztikailag is az iskolázottabbak és magasabb IQ-val rendelkezők körében jóval kevesebb is a dohányos nem véletlenül.
2012. okt. 21. 15:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

kedves utolsó előtti: hogy mi a jó a cigiben? nos mivel már alapvetően neked nem tetszik,elutasítod soha nem fogod megérteni. de azért megpróbálom elmondani: én úgy vagyok vele,hogy amíg az ember nem kényszerből csinálja(nincs rászokva) addig belefér. tehát pl ha haverokkal elmész valahova rágyujtasz,vagy ez rossz nap után kiülsz a kertbe és egy kapucsínó+cigi páros jól tud esni.DE ha nincs cigid,akkor se vagy idegbeteg,nem sóvárogsz utána.lásd pl vizipipa. arra se szoksz rá(általában),de társasággal nagyon jó szokott lenni,megvan az az "érzés" amit csak ezeket tudnak adni. játszol a füsttel és a többi :)

kérdező: ne mondd el,én is 16 vagyok néha-néha cigizek,de ha így fogod fel nem fogsz rászokni(lásd 2 éve csinálom ezt,nem vagyok rászokva) néha-néha érzek elvonási tünetet de simán kibírható:)

2012. okt. 21. 16:14
 13/20 anonim ***** válasza:
33%

Érdekes én cigi, vizipipa sőőt képzeld, még alkohol nélkül is elvagyok a haverjaimmal. Sokkal több értelmes dolog is van a világban, mint sem ilyen szennyeket vigyél be a szervezetedbe.

10. vagyok.

2012. okt. 21. 21:09
 14/20 PetraSimsFan válasza:
a nővérem is cigizett.. úgy bukott le hogy apukámtól kért egy szivardobozt és azt mondta: szeretnék egy szivardobozt, mert tetszik az ahogy kinéz!na ezzel bukott le mert amit kapott a barátaitól azt abba akarta tárolni! de úgy mond el nekik: Szisztok! Haragudnátok rám ha cigiznék? ha erre azt mondják hogy igen vagy nagyon akkor mond ezt: Akkor nyugi van mert nem cigizek! de ha jót akarsz akkor nem mondod ezt így hanem simán ezt: Sziasztok! űcigizek, és vállalom a következményét!
2012. okt. 22. 08:26
 15/20 anonim ***** válasza:
szerintem ne cigizzél. minek?
2012. nov. 1. 19:58
 16/20 anonim válasza:
ha kéthetente elfújsz egyet vagy szökőévente előveszed, az még nem baj. nyugodtan elmondhatod. de 14 évesen?! tisztára elfeketedik a tüdőd felnőtt korodra...
2012. dec. 29. 23:10
 17/20 anonim válasza:
ja és a tinik 99%-a azért cigizik mert menőnek tartja.
2012. dec. 29. 23:11
 18/20 A kérdező kommentje:

nem azért cigizek mert menőnek tarom.

lehet te azért teszed.

2013. ápr. 20. 15:10
 19/20 anonim válasza:
69%

én pl. azért szoktam cigizni, mert az előző sulimban a tanárok, szinte minden nap (rondábban mondva) basz*ák az agyamat, és ettől szinte minden nap ideges voltam.

14/F

2013. ápr. 22. 18:42
 20/20 anonim ***** válasza:

Mi az,hogy hamutàl? Egy cigis szexi csajra ilyet mondani,azt tanuld meg,ha egy csaj cigizik ès megcsòkolod egyàltalàn nem büdös sőt kellemes,jò èrzès,az egyik legjobb. Nem volt mèg igazàn jò csajod,de a cigis lànyok a legjobbak,ezt jobb,ha tudod.

2017. dec. 20. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!