Hogy mondjam el a szüleimnek hogy cigizek?
Cigizek már egy jó ideje de még nem vették észre.Hogyan mondjam el nekik??
14L
kedves utolsó előtti: hogy mi a jó a cigiben? nos mivel már alapvetően neked nem tetszik,elutasítod soha nem fogod megérteni. de azért megpróbálom elmondani: én úgy vagyok vele,hogy amíg az ember nem kényszerből csinálja(nincs rászokva) addig belefér. tehát pl ha haverokkal elmész valahova rágyujtasz,vagy ez rossz nap után kiülsz a kertbe és egy kapucsínó+cigi páros jól tud esni.DE ha nincs cigid,akkor se vagy idegbeteg,nem sóvárogsz utána.lásd pl vizipipa. arra se szoksz rá(általában),de társasággal nagyon jó szokott lenni,megvan az az "érzés" amit csak ezeket tudnak adni. játszol a füsttel és a többi :)
kérdező: ne mondd el,én is 16 vagyok néha-néha cigizek,de ha így fogod fel nem fogsz rászokni(lásd 2 éve csinálom ezt,nem vagyok rászokva) néha-néha érzek elvonási tünetet de simán kibírható:)
Érdekes én cigi, vizipipa sőőt képzeld, még alkohol nélkül is elvagyok a haverjaimmal. Sokkal több értelmes dolog is van a világban, mint sem ilyen szennyeket vigyél be a szervezetedbe.
10. vagyok.
nem azért cigizek mert menőnek tarom.
lehet te azért teszed.
én pl. azért szoktam cigizni, mert az előző sulimban a tanárok, szinte minden nap (rondábban mondva) basz*ák az agyamat, és ettől szinte minden nap ideges voltam.
14/F
Mi az,hogy hamutàl? Egy cigis szexi csajra ilyet mondani,azt tanuld meg,ha egy csaj cigizik ès megcsòkolod egyàltalàn nem büdös sőt kellemes,jò èrzès,az egyik legjobb. Nem volt mèg igazàn jò csajod,de a cigis lànyok a legjobbak,ezt jobb,ha tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!