Hogyan mondjam el szüleimnek h cigizek?
az a helyzet h rászoktam és szeretném elmondani szüleimnek.
egyébként 15F
15 évesen? Sehogy. Tedd le, amíg lehet. Én is rászoktam akkoriban, és most kínlódok a leszokással.
21/L
de én is inkább azt mondom, h szokj le róla amíg nem késő! vagy mondd el nekik, h cigizel, de le akarsz szokni, de a segítségük nélkl nem megy
2. voltam
Mondd meg nekik, és kész.
Én kb. azt mondanám az "eszem ágába sincs leszokni :D"-ra, hogy eszem ágában sincs pénzt adni "drogra". Ha kell, keresd meg rá a pénzt.
Amúgy hülye kis p.cs vagy, 15 évesen inkább sportolj. Attól nem fogsz tüdőrákot kapni, és nem leszel impotens tőle 40 éves korodra, mikor befutott férfiként a legjobb nők közt tarolhatnál.
Ne csak a rákkal dobálózzatok már. Ok, nagyobb esély van rá, de nem az a vezető baj. Nem a cigitől alakul ki a rák, csak hajlamosít. Én a COPD-től spec. jobban tartok. Mivel rák hajlamom nem nagyon van. Viszont nem szeretnék 40 évesen oxigénpalackkal élni, vagy belefulladni a saját tüdőmbe az oedémától. Számomra ez riasztóbb, mint a rák, és nagyobb is az esély egy chr. bronchitisre, vagy emphysémára. Szóval kedves kérdező, ha nem akarsz 30 évesen megfulladni, jobb ha leteszed. Én is azon vagyok most.
Egy eü-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!