Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan mondjam el szüleimnek...

Hogyan mondjam el szüleimnek h cigizek?

Figyelt kérdés

az a helyzet h rászoktam és szeretném elmondani szüleimnek.

egyébként 15F

2009. nov. 24. 18:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Ha ahhoz volt eszed, hogy rágyújts, ahhoz is legyen eszed, hogy vállald. De szerintem is szokjál le amíg lehet, mert tönkre vágod magad egy életre...
2009. nov. 26. 09:38
 12/18 anonim válasza:

Miért vannak olyan emberek akik rászoknak. Buták tudatlanok nem előrelátók nekem csak ez jut eszembe.

Én mérlegeltem: Káros, függőség, pénz.

Nézd meg ezt a videót : [link]

2009. nov. 26. 17:08
 13/18 anonim válasza:
28%

Nekem úgy tudta meg anyám, hogy megtalálta a táskámban. :/leszidott..

a kérdésre válaszolva, szerintem mond ezt: anya.. X ideje/óta cigizek.. de csak társaságban vagy bulikban.. nem szoktam rá.. nem is akarok..(pl azért ne mondd h rászoktál, mert azzal fog jönni h KÉSÖBB JÖNNEK A KEMÉNY DROGOK, MEG DILER LESZEL:@stb:D)és nekem egész jól vette az egészet, egy ideig még ő is vett nekem:S:S

nekem annyit mondott hogy ne szokjak rá, meg hogy elfüstölsz majd egy házat stb.. igaza van..ő kb 25-27éve cigizik, és NEM RÁKOS...:) De fiatalság bolondság:O én kíváncsiságból akartam kipróbálni, nem azért, hogy flasheljek vele..

ameddig nem érzem a rossz/"káros" hatásait addig kibírom a hetente 1, max 2 doboz cigi árát..féléve tudom tartani..

ha majd észreveszem, h behányok valaki ölébe, vagy esetleg leszakad a tüdőm, netán-talán szívrohamot kapok,vagy mit tudom én, akkor nem gyújtok rá többé és kész:O ha nem késő..( xd? ) és ha valakinek úgy jobb h cigizik hát tegye..rajta múlik, mit csinál az életével/életében..nem az számít MENNYI ÉV VOLT ÉLETEDBEN,HANEM HOGY MENNYI ÉLET VOLT ÉVEIDBEN!!14/L IGEN 14!!

most jöhetnek az antibagósok, a lepontozások.. de úgyis mondhatnám h tapasztalatokat gyűjtök az életben..és elképzelhető, h ez egy nagyon rossz tapasztalat lesz. és lehet, hogy 10 év múlva b*szhatom h nem szoktam le... sőt szerintem biztos:DASASDSaasd de jelenleg ez a helyzet: simán kibírom a cigi nélkül, már próbáltam is, h nem gyújtok rá..ennyit erről(N)

2009. nov. 27. 22:47
 14/18 anonim ***** válasza:

22:47

Te mennyire gyerek vagy még, istenem. Ráadásul úgy beszélsz, mint egy sokat megélt, tapasztalt vén róka. Olvasd ezt vissza, 10 év múlva. Jót fogsz nevetni.

(lepontozni nem foglak, nem szokásom, és nem vagyok antibagós sem, leszokóban vagyok, mert hülye fejjel rászoktam 15 évesen, és nekem is úgy indult,hogy csak buliban..majd változik ez,meglátod. De ne legyen igazam. )

21/L

2009. nov. 28. 10:58
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

A 14 éves lánynak: Igen, ez tényleg kemény :D . Na ne mondd, h 14 évesen olyan sokat megéltél, h így tudsz beszélni az életről! Csak azokat mondod, amiket talán az idősebbek mondogatnak neked/hallottad valahol, és közben nem is tartod be ezeket a jótanácsféléket. Majd ha még ennyi évet megélsz, akkor papolj ezekről!

Lelehet pontozni, nem érdekel, mindenki tudja, h így van és kész.

2009. nov. 30. 16:01
 16/18 anonim válasza:
60%
Nem a legegyszerűbb,de próbálkozz vele: semmi értelme a ciginek és próbálj leszokni róla...különben is drága és az egészségedet rontja!
2010. jan. 3. 11:52
 17/18 anonim ***** válasza:

én nagyon le akartam vinni a kutyát és anyum kijött az erkélyre h teregessen (a ruhákat)és észre vett miközben cigiztem

szentem álj elé és mond meg h nagyon fontosat akarsz mondani és h sajnálod de rászoktál a cigire mond meg h hogyan kezdödött

2010. márc. 18. 14:53
 18/18 anonim válasza:
60%
Nem akarsz leszokni? És még a kiírásod után a röhögő jel... Büszke lehetsz magadra. Én 14 éves voltam mikor először rágyújtottam és szép lassan rászoktam. Rossz szokás, ezért nem röhögök rajta. Én nem adnék pénzt rá...
2010. júl. 23. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!