Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért rossz aki fűvezik?

Miért rossz aki fűvezik?

Figyelt kérdés
vannak akik így vezetnek? így dolgoznak munkahelyükon anélkül h észrevennének vagy tudnának? tudom h szomjas lesz az illető.. de mennyire ugrik be az étvágyfokozata? előre is köszönöm
2012. okt. 19. 01:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
*ezért
2013. nov. 26. 14:27
 22/23 anonim ***** válasza:
A fű legalizálásán milliárdos üzletek buknának, ez az oka hogy illegális.Indiában olyan kultusza van,mint nálunk a bornak,és szent növényként tartják számon.
2013. nov. 26. 20:57
 23/23 anonim válasza:

arra hogy azt írjátok h mindenki úgy kezdi hogy most csak 1-et és egyre sűrűbben így szokik rá ebben igazat adok de az alkohol? az is így kezdődik na hétvégente utána egyre sűrűbben és alkoholista lesz. na meg ha valaki szív nem olyan rossz dolgokat tesz mint az aki alkoholt iszik. nem láttam meg voltam olyan helyzetben még beszívva hogy összehugyozzam magam vagy ne tudjak hazamenni de mikor iszik az ember sokszor túlzásba viszi mert úgy van hogy ha a haverok is én is bírom még és iszok rogyásig, de ha szívsz nem azért mert el akarsz minden sz*rt felejteni hanem mert jól akarod érezni magad és az 1 cigi után megy, nem 10-15 feles és sör. sokkal nehezebb a szívást túlzásba vinni mint az alkoholt. és ha megnézitek volt már Magyarországon olyan párt aki azt akarta hogy legális legyen.....

Ui.: helyesírást ne nézd xD

2015. febr. 11. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!