Közületek aki cigizik, de még tanul, annak honnan van pénze cigire?
Figyelt kérdés
Én nem dohányzom, de szinte minden iskolás cigizik, nekik erre honnan van pénzük? Mennyit költötök rá naponta? Otthon mit szólnak? Ti veszitek a cigit, vagy a szüleitek?2012. okt. 9. 22:58
11/16 A kérdező kommentje:
10.-nek: nem kell segíteni, nem dohányzom, nem is akarok, csupán kíváncsiságból tettem fel a kérdést.
2012. okt. 11. 20:53
12/16 anonim válasza:
elírtam bocsi...segítseteket akartam :D
13/16 anonim válasza:
olcsó és viszonylag jó? mondjuk kék vagy barna puhadobozos szofi 740 vagy kék multi 750(hosszú 760)
14/16 anonim válasza:
fuuu szofit az szerintem rohadt szar a barna....a kék multi meg itt nálunk 720 :D és az jó :D
16/16 anonim válasza:
Havi kb.10000ft-ot költök cigire tehát napi 335ft-ot.
Pénz onnan van,hogy interneten kereskedem (de komolyan)+születésnapra,névnapra kapok pénzt.
Magamnak töltöm a cigit átlag 14-20 között szívok naponta.
14,5/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!