Közületek aki cigizik, de még tanul, annak honnan van pénze cigire?
Figyelt kérdés
Én nem dohányzom, de szinte minden iskolás cigizik, nekik erre honnan van pénzük? Mennyit költötök rá naponta? Otthon mit szólnak? Ti veszitek a cigit, vagy a szüleitek?2012. okt. 9. 22:58
1/16 anonim válasza:
Egy iskolás elszív heti egy dobozt, azt a 750 forintot ki tudja gazdálkodni.
2/16 A kérdező kommentje:
Énszerintem egynél többet, mert cigizik legalább amikor elidul otthonról, az iskola előtt, iskola után, ha buszozik, akkor a buszozás előtt után, ha több busszal megy között is. Nem kötekedésből írtam, kedves első válaszoló, akinek köszönöm a gyors választ!
2012. okt. 9. 23:11
3/16 anonim válasza:
Zsebpénzből, gondolom. Én nem cigizem, de kaptam eleget, meg tudtam volna belőle simán oldani. (Meg sok középiskolás dolgozik. Fekete meló, ismerősnél, gyorsétteremben, stb.)
4/16 anonim válasza:
Dohányt vásárol, 1 hétre 800-900 forintból megvan a dohány, 200 db filter pedig 200 forintból van meg :) = Tölti
Szülők természetesen általába nem tudják, igen melóznak... Ezekszerint cigizni akarsz... tapasztalatból mondom, ne szokj rá, főleg általánosba ne... bukásveszély nagy... egészséget rombolja, és csak elviszi a pénzed, a töltés még talán jobb megoldás...
5/16 A kérdező kommentje:
4/4-nek: nem akarok cigizni, soha nem is cigiztem, engem nem vonz a cigi, csak kíváncsi vagyok arra, ami a kérdésben szerepel!
2012. okt. 10. 07:38
6/16 anonim válasza:
Kajapénzből meg diákmelóból. Mi is ezt csináltuk anno.
7/16 anonim válasza:
Nekem melóból volt rá pénzem,meg anyámék is cigiztek.De volt olyan ismerősöm,aki lopott.
8/16 anonim válasza:
4. Én 15 évesen dohányzom és színötös vagyok egy elég jó gimnáziumban, úgyhogy a jegyeknek nem sok közük van ehhez. Amúgy meg, kedves kérdező, zsebpénzből veszem, kevesebbet költök kajára.
9/16 anonim válasza:
zsebpénz :D de le kéne szokni mert k.rva drága pl. dunhill 820 ://
16/F
10/16 anonim válasza:
összeszedi én melózok például de azt nem arra költöm am is csak most akarok néha dohányozni...segítetek melyik a legolcsóbb?ami nem is olyan rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!