Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Létezik olyan hogy valaki...

Létezik olyan hogy valaki csak párnaponta cigizik és nem szokik rá?

Figyelt kérdés

2012. aug. 7. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Létezik

Én nagyon változóan gyújtok rá.

Elmúlt 1 évben 2 szálat szivtam el.Előtte fél évig napi 4-5 szál.Előtte kb havonta 2-3 szál.Előtte 2 évig semmi.Előtte napi 2-3 szál.

28/N

2012. aug. 7. 08:53
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Magyarul rá vagy szokva.
2012. aug. 7. 09:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem.

Aki rá van szokva,annál nem telik el ugy 1 év,hogy eszébe se jutna rágyujtani még cigis társaságban sem.

Az elmúlt 1 évben nem hogy nem kivántam,hanem a szagától is irtóztam.Majd lesz amikor nem.volt már máskor is olyan hogy fujj,közelembe rá se gyújtsanak,aztán pár hónap múlva mégis elszivtam szálat.

Ezt nem nevezném rászokásnak.

Első voltam

2012. aug. 7. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Én igen. Második voltam.
2012. aug. 7. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy alkoholistának is van, hogy undorodik a Henessy szagától. Aztán megissza a kannásbort. Ez nem érv.
2012. aug. 7. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm, aki fél évig cigizik (napi 1 doboz), aztán fél évig nem. Ezt csinálja évek óta. Érdekes eset. :)
2012. aug. 12. 08:45
 7/7 anonim válasza:
Lenyegeben mar egy szivas is fuggoseget okozhat!
2012. aug. 13. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!