Ha például megyek az utcán és jön velem szembe egy ember aki cigizik, elmegy melletem de ott hagy egy kevés kifújt cigi füstöt. és én beszívom. Az azt jelenti hogy cigiztem?
Figyelt kérdés
#szeva
2012. júl. 29. 10:23
2/6 anonim válasza:
Nem. Még akkor sem ha melletted cigizik valaki folyamatosan. Mert akkor nem szívsz be annyi mennyiségű füstöt mintha fullra cigiznél.
3/6 anonim válasza:
Ha ez rendszeresen előfordul, akkor passzív dohányos vagy, ugyanolyan káros, sőt állítólag még jobban, mintha te is szívnád.
4/6 anonim válasza:
Gyakorlatilag dohányzás, passzív dohányzás.
5/6 A kérdező kommentje:
most akkor igen vagy nem? ha például heti 4-5 cigit szívok el az milyen bajokkal jár?
2012. júl. 29. 12:36
6/6 anonim válasza:
Ha elmegy mellettem egy autó, és beszívom a kipufogógázt, akkor autót vezettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!