Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért baj ha egy 13-14éves...

Miért baj ha egy 13-14éves cigizik?

Figyelt kérdés
Nem értem hogyha valaki a cigiről kérdez és 13-16éves, a válaszolók többsége miért írja mindig azt hogy: "minek kell ilyen fiatalon cigizned"?

2012. jún. 24. 15:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mert még fiatal, fejlődésben van a szervezete és így jobban rongálja, és ha most rászokik akkor örül hogy 50 évesen még fog kapni levegőt. Sajnos 16 évesen én is elkövettem ezt a hibát hogy rágyújtottam, megbántam a dolgot és úgy hagytam abba hogy rémes dolgokat mutattak meg magyaráztak nekem és undorodni kezdtem a cigitől 5 évvel ezelőtt volt ez és azóta se gyújtottam rá pedig lett volna alkalmam mert a párom dohányzik együtt élünk és mindig előttem van a cigis doboz. Párom mondta ha nagyon akarok nyugodtan vehetek tőle de nem erőlteti és mondta hogy örülne ha megtudnám állni, de szerencsére megtudtam állni és még most is megtudom.
2012. jún. 24. 15:41
 2/17 anonim ***** válasza:

Mert nagyon egészségtelen és egy ilyen fiatal könnyen befolyásolható ha náluk ez a menő arról nem is beszélve, hogy még bőven fejlődésben lévő szervezet. Nagyon nehéz leszokni késöbb, iszonyú drága és halálos betegségeket okozhat. Ráadásul a nikotin idegméreg, és túladagolás esetén fulladásos halálhoz vezethet.

egy dohányos

2012. jún. 24. 15:44
 3/17 anonim ***** válasza:
én azt nem értem, hogy tud valaki ekkora ökörséget kérdezni.
2012. jún. 24. 15:51
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem baj. Mindenki azt csinál az egészségével, amit akar.
2012. jún. 24. 16:39
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 24. 16:44
 6/17 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nem baj.:-O

Neki lesz majd az kb. 10 év múlva..vagy még hamarabb.

2012. jún. 24. 18:57
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem sem lett 25 év után sem...
2012. jún. 25. 09:00
 8/17 anonim válasza:
Én sem értem, én 13 évesen kezdtem és még most is csinálom de semmi bajom nincs tőle (majd lesz de nem érdekel ).Szerintem nem baj ha cigizik , az baj hogy kiadják a cigit.
2012. jún. 25. 10:38
 9/17 anonim ***** válasza:
Én annyi idős korom óta dohányzom, vmivel több mint 10 éve, és szerintem ami nem öl meg erősít. Ettől függetlenül a legfeleslegesebb drog, ami a heroinnál is erősebb függést okoz. Apám 70 éves, ebből 40 év aktív dohányzás, mikor megszaladt neki és bejött az országba a marbi 3 doboz hosszút szívott naponta (tehát kb lánc), semmi gondja nincs, néha kicsit felmegy a vérnyomása, de annyi idősen kinek nem?
2012. jún. 25. 15:54
 10/17 anonim válasza:
A cigi nem okoz nagyobb függést mint a heroin .
2012. jún. 25. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!