Miért baj ha egy 13-14éves cigizik?
Figyelt kérdés
Nem értem hogyha valaki a cigiről kérdez és 13-16éves, a válaszolók többsége miért írja mindig azt hogy: "minek kell ilyen fiatalon cigizned"?2012. jún. 24. 15:37
1/17 anonim válasza:
Mert még fiatal, fejlődésben van a szervezete és így jobban rongálja, és ha most rászokik akkor örül hogy 50 évesen még fog kapni levegőt. Sajnos 16 évesen én is elkövettem ezt a hibát hogy rágyújtottam, megbántam a dolgot és úgy hagytam abba hogy rémes dolgokat mutattak meg magyaráztak nekem és undorodni kezdtem a cigitől 5 évvel ezelőtt volt ez és azóta se gyújtottam rá pedig lett volna alkalmam mert a párom dohányzik együtt élünk és mindig előttem van a cigis doboz. Párom mondta ha nagyon akarok nyugodtan vehetek tőle de nem erőlteti és mondta hogy örülne ha megtudnám állni, de szerencsére megtudtam állni és még most is megtudom.
2/17 anonim válasza:
Mert nagyon egészségtelen és egy ilyen fiatal könnyen befolyásolható ha náluk ez a menő arról nem is beszélve, hogy még bőven fejlődésben lévő szervezet. Nagyon nehéz leszokni késöbb, iszonyú drága és halálos betegségeket okozhat. Ráadásul a nikotin idegméreg, és túladagolás esetén fulladásos halálhoz vezethet.
egy dohányos
3/17 anonim válasza:
én azt nem értem, hogy tud valaki ekkora ökörséget kérdezni.
4/17 anonim válasza:
Nem baj. Mindenki azt csinál az egészségével, amit akar.
5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 24. 16:44
6/17 anonim válasza:
Nekem ugyan nem baj.:-O
Neki lesz majd az kb. 10 év múlva..vagy még hamarabb.
7/17 anonim válasza:
Nekem sem lett 25 év után sem...
8/17 anonim válasza:
Én sem értem, én 13 évesen kezdtem és még most is csinálom de semmi bajom nincs tőle (majd lesz de nem érdekel ).Szerintem nem baj ha cigizik , az baj hogy kiadják a cigit.
9/17 anonim válasza:
Én annyi idős korom óta dohányzom, vmivel több mint 10 éve, és szerintem ami nem öl meg erősít. Ettől függetlenül a legfeleslegesebb drog, ami a heroinnál is erősebb függést okoz. Apám 70 éves, ebből 40 év aktív dohányzás, mikor megszaladt neki és bejött az országba a marbi 3 doboz hosszút szívott naponta (tehát kb lánc), semmi gondja nincs, néha kicsit felmegy a vérnyomása, de annyi idősen kinek nem?
10/17 anonim válasza:
A cigi nem okoz nagyobb függést mint a heroin .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!