Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Október 1. -től leszokás!...

Október 1. -től leszokás! Benne vagy?

Figyelt kérdés
Egyedül kevésnek érzem magam, támogathatnánk egymást.
2012. szept. 14. 08:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyennek annyi értelme van, mint a jövő héttől fogyokúra-nak. Tedd le most és pont, ne két hétig húzd akkor. ENnyit csinált apám is, utolsó szál és kész, nem gyújtott rá többet.
2012. szept. 14. 08:37
 2/6 A kérdező kommentje:
okom van az időpontra. kedves párom is bagós, és ő nem akar igazán leszokni, csak muszáj, mert drága
2012. szept. 14. 08:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
én is egy előre elhatározott időpontra tettem a leszokást. Volt olyan hogy na akkor mostantól és pont. Nem ment...Felkészítettem magam agyban, elolvastam Allan Carr könyvét, átéltem egy nászútat és amint hazajöttünk, másnap reggel nem dohányoztam. Ennek három hete :))) Szóval szerintem jó hogy kitalálod a konkrét időpontot, de készítsd is fel magad lelkiekben.
2012. szept. 14. 10:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy korlátozom magam,hogy amikor többet akarnék szívni a kelleténél,akkor egyszerűen félbetöröm a cigit.Ennél jobban még semmi nem vált be,javaslom neked is.
2012. szept. 14. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy nem konkét időpont kéne hanem valami intervallum. Úgy értem, én elhatároztam hogy amint befejezem az egyetemet, utána, valamikor, záros határidőn belül leteszem. Tudtam, hogy utána is szükségem lesz a cigire egy kis ideig, mert nagyon megterhelő volt hónapokon át szünet nélkül tanulni, és hogy ezután kikapcsolódásra vágyom,elmenni barátokkal inni, szórakozni, és meg fogom érdemelni hogy elszívjak mellé pá szálat.

Viszont az volt a szerencsém, hogy nem is kívántam egy idő után. Hiába szívtam, nem ízlett, nem is esett olyan jól, így tényleg abbahagytam a cigizést (diplomaszerzés után olyan 1,5 hónappal).

A legjobb módszer,ha nem veszel magadnak cigit. Az már órási előrelépés. Ha utána valakitől elkérsz 1-1 szálat, ne legyél mérges magadra, de mondd meg magadnak hogy legközelebb nem lesz ilyen.

Az is fontos hogy megbeszéld magaddal, hogy TÉNYLEG le akarod-e tenni, nem esik-e már jól stb? Írd le a pro és kontrákat. Szerintem több lesz a kontra. :D

sok sikert, menni fog!!!

2012. szept. 14. 13:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is okt.1-jétől teszem le! Én is örülnék, ha valaki mellettem állna, de mindenki csak piszkál. Illetve nem értenek meg. Persze, mindenki dohányzik, csak én ne... OK, meghoztam a döntést, már egyszer megcsináltam, leszoktam és 3 évig nem cigiztem, csak úgy alakult az életem, hogy visszaszoktam. De most abbahagyom és tényleg sikerülnie kell. Azt viszont tudom, hogy 1-2 hónapig tiszta ideg leszek, meg levert, szomorú és megint mindenki piszkálni fog, hogy miért vagyok ilyen. Kedvesség és barátságosság helyett. Szóval ezért kéne valaki, aki mellettem áll. (u.i.: holnap várok egy vendéget, egyik rokonomat, ő elég kemény dohányos, de ő is le akar szokni, lehet, hogy beszélek vele.) Szóval én melletted állok, gyerünk, okt.1-jétől nincs bagó! Azt a rengeteg pénzt meg jövőre elnyaraljuk :) Sok sikert.
2012. szept. 14. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!