Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 1,5 hónapja leszoktam. Nyák?

1,5 hónapja leszoktam. Nyák?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 1,5 hónapja 1 szál cigit sem szívtam el, előtte 6 évig dohányoztam. Folyamatosan szedtem hurutoldó, nyákoldó gyógyszereket , és köhögtem is fel rendesen , nagyon nagyon sokat.. 1,5 hónap után még mindig van mit felköhögnöm.. Ez normális?? Meddig fogom még a nyákot felköhögni? Most acc 600-al kúrázok.

2012. szept. 12. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Én több, mint 20 évig szívtam napi 2 dobozzal, 2 éve leszoktam, de semmit nem köhögtem fel.... És azóta sem.
2012. szept. 12. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy:

1, Miért zabálsz gyógyszereket?

A szervezeted elvégzi a dolgot egyedül is...

2, Eszedbe sem jut, hogy folyamatosan termelődik és azt köhögöd fel?

Ugye nem hinném, hogy amit felköhögsz az mind ott volt a tüdődben egyszerre egy vödörrel... Vagy te ezt hiszed?

Gondolkozz már ember egy kicsit!!!

2012. szept. 13. 07:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Kb. hat hét alatt ürül ki minden a tüdőből (már ami ki tud).

De a nyáknak egy hét alatt el kellet volna tűnnie.

Én majdnem 30 év masszív dohányzás után áttértem az elektromos cigire, a reggeli köhögés, krákogás pár nap alatt eltűnt!

2012. szept. 14. 00:04
 4/6 A kérdező kommentje:

6 hét , igen. Mitől termelődne folyamatosan?

Persze az ott volt, a hurutoldó meg feloldja és azt köhögöm fel :D Azért szedtem hogy gyorsabban kiürüljön a tüdőmből. Az acc-t már offoltam, homeopátiást használok de már nem fogok mert már kiürült nagyjából. Nem szakít már fel semmit.

2012. szept. 15. 09:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Mit gondolsz, mikor megszületsz az életed végéig amit fel fogsz köhögni majd nátha stb alkalmával az előre benned van? Ennyire ne légy barom.... A véred is termelődik, ha vesznek vért... nem fog elfogyni 40 éves korodra.
2012. szept. 15. 10:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy allergiás vagy valamire - ez esetben semmi köze a dohányzáshoz.
2012. szept. 15. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!