Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 3 év cigarettázás után leszokt...

3 év cigarettázás után leszoktam kb.4,5 hónapja. Ha ezt teszem visszaszokok? (lennt)

Figyelt kérdés

Ugye nem gyujtottam rá már ennyi ideje, nem is nagyon kivánom, nagy-nagy ritkán, viszont jövőhéten megyünk 1hétre barátokkal nyaralni,bulizni a balatonra, és azon gondolkodok, nagy hiba lenne e ott cigizni. Ez esetben tényleg jó "feeling", főleg hogy mindenki dohányzik a társaságomban. Szóval hogy egy hét, és utána ujra semmi.

Vélemény?

Előre is köszönöm őket:))

18/F

2012. jún. 25. 16:58
 1/3 anonim válasza:

26 éve dohányzom, közben kétszer tettem le, egyszer másfél évre, egyszer kettőre. Mind a kétszer úgy szoktam vissza, hogy társaságban rágyújtottam a feeling miatt...

40/F

2012. jún. 25. 17:07
 2/3 anonim válasza:
Szerintem ha megint elkezded még ha csak kis időre, akkor később nehezebb lesz megint abbahagyni vagy lehet utána megint lesz olyan, hogy jó, csak most az 1x, aztán még 1x stb... Azért mert mindenki dohányzik a társaságban neked még nem kell. Inkább örülj neki, hogy sikerült leszokni. :)
2012. jún. 25. 17:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalatból mondom, hogy ne.

Észre sem veszed és többet szívsz mint előtte.

Vegyél elektromos cigit, hogy azzal picit elnyomd a nikotinéhségedet.

2012. júl. 10. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!