Leszoktam a cigiről,2 hónapja nem dohányzok, sokat fogok hizni?
3-4 évig cigiztem,de nem nagyon sokat szivtam el!Hetente max 40-50 szálat.Néha annyit sem.Egyik napról másikra leszoktam róla,rájöttem milyen csunya dolog.És méregdrága.De az a hátránya,hogy leszokás után felszed az ember pár kilót.Esetleg valami tapasztalatok???
18/L
Az én barátnőm 2 éve tette le és egyáltalán nem hízott.
Az csak akkor szokott megtörténni ha az ember a dohányzást az evéssel kompenzálja.
Nem törvényszerű a hízás. Oda kell rá figyelni.
22/f
a hízás azé' van, mer' néhány ember a cigi szájhoz emelgetését becseréli a kaja emelgetésére... csak a kaját nem csak szívogatja, hanem be is gyűri. és a sok többletkajától bezony meghízol.
nemkell kajálni bagó helyett, vagy legalábbis nem hamburgert meg csipszet, és annyi.
kollégám ahogy letette a cigit(kb. 15 szál volt a napi adagja)2 hónap alatt magára rántott 13 kilót.Elég látványos volt a méretváltozása....
És erre ő mit csinált?Mondván,hogy neki az egészsége nem ér annyit,hogy dagadt legyen,visszaszokott a cigire....
Hozzáteszem,hogy ahogy letette a cigit,azt ő is kajával helyettesítette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!