Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mia a jó a cigiben?

Mia a jó a cigiben?

Figyelt kérdés
13 vagyok nem cigiztem de engem nem is érdekel milyen és nem értem mi jó van benne
2012. szept. 12. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Van már sok ilyen kérdés használd a keresőt. Amúgy meg úgyse érted meg őket, nekik jó, nekünk nem, ez így van jól. Nem cigizek pedig 16 vagyok, csak próbáltam 1x, 2x, pedig sok haverom cigizik, kínálnak, de én nem érzem miért kéne. Mást megnyugtat, boldogít, ennyi. Örülj, ha nem szoksz rá 13 évesen, de ez majd később elválik.
2012. szept. 12. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Nos ez egy jó kérdés. A legocsmányabb drog a világon.
2012. szept. 12. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
13 éves vagy,neked még nem is kéne tudnod róla,hogy van ilyen:D egyébként helyes,hogy nem érdekel,de majd jön a kamaszkor.általában ekkor szoknak rá az emberek,és nem bírják abbahagyni. de van aki(lásd én) az érzés,a hangulat miatt csinálom.kiülni egy cigire,vagy sör mellé,vagy haverokkal. nos legjobb:D persze nem szoktam rá(lassan másfél éve vagyok így vele),de szeretem.
2012. szept. 12. 19:30
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
19:30: nem szoktál rá? :DDD Rossz hírem van: de igen!
2012. szept. 12. 20:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Egészségtelen, drága, büdös.
2012. szept. 12. 22:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

csatlakozom az előttem szólóhoz.

Pénzt adsz ki a betegségért.Ha ez jó akkor tedd.

2012. szept. 13. 19:11
 7/10 A kérdező kommentje:
nem azért érdekel, mert tudni akarom hogy milyen csak az érdekel hogy mért szeretik annyian. amúgy tényleg nincs semmi , amiért kipróbálnám
2012. szept. 13. 19:56
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
59%-os: a legocsmányabb drog a világon? Igazad van sokkal ocsmányabb mint a heroin meg a kokó...
2012. szept. 14. 17:26
 9/10 anonim ***** válasza:
17:26: szerény véleményem szerint a cigi rosszabb a heroinnál meg a kokónál, mert azoknak a fogyasztója legalább nem károsítja már magával a fogyasztással közvetlenül mások egészségét.
2012. szept. 14. 17:54
 10/10 anonim ***** válasza:
a gyerekek miért isznak kólát vagy esznek a mc donaldban??? tudják hogy káros csak nem érdekli őket mert nincs azonnali a visszacsatolás,a cigizők is ugyanezért cigiznek, ha meg még nincsenek tüneteik akkor minek áljanak le, ha meg már vannak akkor meg azért nem érdekli őket mert úgyse lehet mit tenni(ami hülyeség)
2012. szept. 30. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!