Jó tippeket vizipipa megtöméséhez?
Úgy értem hogy mennyi duhányt tegyek?
lazán vagy összenyomva?
normális hogy elég a dohány?
Tedd teli a kerámiát dohánnyal, de csak lazán, levegős legyen.
Nagyon nem normális, hogy elég a dohány annak nem szabadna ez lenne a pipa lényege. Mit művelsz?
Üdv!
Mindenképpen lazán tömd meg, mert ha összetömöríted, akkor nehéz lesz szívni és nem lesz jó a füstje. Megfigyelésem szerint akkor a legjobb a pipa, ha nem ég el a dohány (nem lesz fehér, hamuszerű), hanem csak megfeketedik és a melasz ég el róla.
Ha van rá lehetőséged, akkor olyan tölcsért válassz ami öblösebb, mert akkor azt meg tudod úgy tömni jó dohány esetén, hogy több mint egy óráig ég. Én az Al-Fakher (szerintem ez a legjobb ami megfizethető) és az Al-Waha (ez nem olyan jó, de a legtöbb helyen van, és azért jó töméssel jó füstöt ad)
Fontos még, hogy mindig annyi dohányt tegyél a tölcsérbe, hogy semmiképpen ne érjen az alufóliához/széntartóhoz, legyen közte kis légrés (kb 1-2mm, de ez függ a tölcsértől/dohánytól/széntől).
Olyan apróságokra is érdemes figyelni, hogy ne szeleljen a pipa, és, hogy ne legyen benne túl sok víz.
Kb ennyit tudok mondani, ha van még kérdésed mond nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!