Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Most tervezek leszokni, fél7...

Most tervezek leszokni, fél7 körül fogom elszívni az utolsó cigimet! Hogyan tovább, milyen jó leszokási tippeket ismertek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne gyújts rá többet. De már leirtad,hogy az utolsó cigit szivod el :)
2011. szept. 21. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Elsőnek is sok sikert :)

Próbálj uralkodni a "pangáson",rágózz,szívószállal kis kortyokba idd a vizet,üdítőt stb.Ha már nem bírod ki cigi nélkül sétálj 1 órát a friss levegőn.Vegyél multi vitamint.Kerüld az olyan helyeket ahol dohányoznak.Ha valaki melletted gyújt rá akkor menj arrébb.

A lényeg az hogy ne gyújts rá akár milyen nehéz megállni.

2011. szept. 21. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
egyetértek a az előttem szolokkal, viszont már az sem jo hogy igy megtervezted hogy ez lesz az utolso. nekem nem volt igy, csak azt mondtam hogy többet nem. igaz még egy hete sincs, de elég jol birom, bár folyton eszek.
2011. szept. 21. 22:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem ez a cikk alapján sikerült a leszokás:

[link]

2011. szept. 22. 08:53
 5/5 anonim válasza:
Nekem október harmadikén lesz két éve hogy elszívtam az utolsó szálamat. Nekem az adott hatalmas motivációt , hogy tudtam hogy ott van a szekrényen még egy fél doboz cigi, hogy akár mikor rágyújthatnák. Azelőtt míg cigiztem és elfogyott este a cigim sokkal jobban rágyújtottam volna, mert nem volt. De ha ott lett volna egy dobozzal, lehet hogy reggelig rá sem gyújtottam volna. Amúgy kell hozzá akarat erő. Nekem is harmadjára sikerült. De most már nem bánom hogy kitartottam. Neked is ezt ajánlom. Kitartás.:)
2011. szept. 23. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!