16 éves vagyok immár 3éve dohányzom. ötletek? (bővebben lent)
találj más hülyeséget...
az első 7 nap nehéz utána már könnyű
elmész te a pi.be első hozzászóló :D
nekem az első napok voltak nagyon könnyűek, és mikor kezd kiürülni a szervezetből a nikotin, meg jönnek a stresszhelyzetek akkor van a visszaszokás.
Anyum 18 év leszokás után azt mondta, soha nem telet el úgy nap, hogy ne érezte volna, milyen jó lenne rágyújtani. De nem szokott vissza. Önfegyelem, én azt mondom mindenre :)
engem igen sok dolog motivál a leszokásra pl:
-pénz
-állóképességem visszanyerése
-szaglásom is újra jó lesz.
-semmi zsír nincs rajtam
ez a 4 dolog ami belőlem eltünt apu azt mondta ezek a cigi miatt vesztek el és igaza lehet.de a fogpiszkáló rágás hejett nincs más megoldás?:D nem szivesen tenném tönkre a számat így is tiszta seb belül a sok csipsz miatt a fogpiszkáló rátenne:Samköszi a válaszokat.
Hát én is csak azt tudom mondani, hogy akaraterő kérdése. Én 10 év után tettem le egy cigi közepén úgy, hogy még a fél doboz tele volt. Csak egyszerűen fogtam és elnyomtam az éppen szívott cigit és azóta nem gyújtottam rá. illetve 2 hónappal később kirugtak, szal befejeztem a dobozt egy ültő helyemben, majd újabb két hónap múlva egy barátnőm megkínált és elfogadtam, de nem tudtam végig szívni, mert iszonyatosan kaparta a torkomat, szinte égette és nagyon fájt. Ennek már több mint 5 éve és azóta nem gyújtottam rá.
Ettől függetlenűl megerősítem az egyik előttem hozzászólot, aki azt írta az anyukájának nem telt egy napja se, hogy ne kivánta volna meg. Én is így vagyok vele, bár azért nekem nem naponta jut eszembe, hoyg de jó lenne rágyújtani. Ennél ritkábban, de mégsem teszem. Egyrészt, mert büszke vagyok a kitartásomra és nem szeretném tönkre vágni, másrészt mert az a fájdalmas érzés bennem van és inkább nem vagyok rá kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!