Dohányosoktól kérdezem. Ti miért kezdtetek el cigizni?
Csak úgy érdekel a válasz, mert még sose tudott senki olyat mondani amitől azt mondanám hogy oké ezt megértem.
17 éves vagyok és lány. Olyan városban élek ahol el van nagyon fajulva mindenki és már több éve próbálnak rákényszeríteni, hogy szokjak rá. Nem mondhatjátok, hogy nem tudhatom milyen ha még nem próbáltam. Bevallom próbáltam nem is 1x de semmi jót nem éreztem. Már kérdeztek is olyat tőlem, hogy hogy-hogy nem cigizek? Fogadtam valakivel? Ugyanúgy bulizok mint a többi korombeli, nem vagyok ódivatú.. csak egyszerűen nem értem. Kíváncsi vagyok a válaszokra, bár feltételezem, hogy a többi azt írja, hogy semmi közöm hozzá.
Egy csípős, kora-téli reggel volt. Suli előtt álldogáltunk, még nem volt háromnegyed nyolc sem. Egy osztálytársnőm megkérdezte:
- Kérsz egy cigit?
- Kösz, de nem, inkább bemegyek, mert fázom.
- Miért nem? Felmelegít.
- Na jó, legyen.
Nekem így kezdődött, anno 7 éve. :)
Mert tényleg van feelingje. Nálunk velejárója a társasági életnek egy-egy szál cigi és a "diszkós nemzedéket" is jelképezi.
De nem cigizek rendszeresen, ha kínálnak elfogadom, ha olyan a társaság rágyújtok. De magamban sose szívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!