Hogy mondjam el anyumnak?
Sziasztok. Mindig is kitűnő tanuló voltam, nem járok bulizni, nem feleselek, semmi gond nincs a magatartásommal, anyumnak segítek ha kell. De rászoktam a dohányzásra. Hogy mondhatnám el neki?
16/L
Ez hülyeség!!! A cigit én pl simán le tudnám rakni. Tapaszok, gyógyszerek, szakemberek nélkül!! -.- És napi kb 3-4 szálat szívok el, ami nem is sok.
Kedves kérdező: Hát..nem tudom, hogy mondd el anyudnak. Muszáj elmondani? :S
20:39 Biztos vagy benne, hogy le tudnád rakni? Ha igen akkor rakd le amég lehet Ha rászoktál akkor nem biztos, hogy menni fog.
Kedves Kérdező! Csak vegyél nagylevegőt és mondd ki. Előbb-utóbb úgyis kiderül. Kissebb rossz, ha tőled hallja először.
"...most is 2 hete nem gyújtottam rá. Csak néha rámtör..."
Sokaknál így kezdődik. "Csak néha rámtör..." Aztán egyre gyakrabban dohányzik az ember, végül észreveszi h függővé vált, hiszen az elvonási tünetek is jelentkeznek. A hozzászólásodból ezt veszem ki, te még nem tartasz itt. Most még le tudsz állni. Legyen már eszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!