Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan mondjam el anyumnak,...

Hogyan mondjam el anyumnak, hogy jön egy kis zöld "lötty" a hüvelyemből?

Figyelt kérdés
(mivel ez tuti fertőzés de félek a nőgyógyásztól ezért nem tudom hogy mondjam el anyumnak ezt. :S pls segítsetek! )
2009. jún. 13. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
őszintén mond el... ez nem játék, tudom nehéz de...:S muszáj
2009. jún. 13. 22:18
 2/7 A kérdező kommentje:
de mégis hogy?? :S mondjam azt hogy: ,,Anyu lehet, hogy fertőzésem van?!" ??
2009. jún. 13. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
hát.. valahogy így: "anyu... valami zöld folyik belőlem..."
2009. jún. 13. 22:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nagyon fontos, hogy elmenj a nőgyógyászhoz, kb 3 perces vizsgálat, mire észbekapsz, már túl is vagy rajta. Valószínűleg trichomonas okozta ferőzésed van, ez egy egysejtű élősködő, ha nincs kezelve, tönkreteheti a petevezetékeid, abszolút meddőséget okozhat.

Miért félsz elmondani anyukádnak? Ezek a betegségek nemcsak nemi úton terjedhetnek, hanem ráülsz a Tescóba egy fertőzött wc ülőkére, és már át is vetted a fertőzést. Vagy közös tornatermi öltözőbe más törölközőjétől is akár elkaphatod...Nem kell elmondanod neki, ha úgy érzed, nemi úton kaptad el.De midenképpen kezeltetned kell, míg nem lesz belőle komoly probléma!

2009. jún. 13. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
...vagy elég, ha annyit mondasz: Anyu! Szükségem lenne egy kis segítségre. - és mutasd meg a bugyidat!
2009. jún. 13. 23:52
 6/7 anonim ***** válasza:
"Anya beszélnünk kell,mert van egy kis problémám.Szóval észrevettem a bugyimon zöld színű kis folyadékot ami a hüvelyemből jön.Lehet,hogy fertőzés,szerinted?"
2009. jún. 14. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:

"anyu, sztem valami gond van, mert zöldes a folyásom."

nemlesz semmi baj, az anyukák megértőek ilyen téren. elvisz a nőgyógyászhoz, kapsz gyógyszert, pár nap és elis felejtheted.

2009. jún. 16. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!