Egyik sem. Ugyan az a kettő. Mielőtt cigizel jó volna tudni, hogy mit is csinálsz.
Ez kb. olyan mintha azt kérdeznéd, hogy a házi vagy a bolti pálinka az egészségesebb.
2012. aug. 19. 11:04
2/8 anonim válasza:
Cigi és az egészség szó nem fér meg egymás mellet.
2012. aug. 19. 11:09
3/8 anonim válasza:
A rendes.A töltött cigi nagyon durva.
2012. aug. 19. 13:06
4/8 anonim válasza:
Javaslom a "The Insider" nevű film megtekintését, hogy a lobbi hogyan próbált és tett olyan anyagokat a gyári cigarettába, ami segítette a nikotin felszínódását és így a függőség kialakulását.
2012. aug. 19. 14:29
5/8 A kérdező kommentje:
Nyilván ezért tettem idézőjelbe az egészség szót. Nem mind a kettő ugyanaz. Máskor kiírom h dohányzók és hozzáértők válaszát várom ...
És azokét, akik nem akarnak lebeszélni róla, ezzel is beleszólva az életembe.
2012. aug. 19. 15:40
6/8 anonim válasza:
Ugyanazon a szinten vannak. Másrészt ugyanúgy árulnak pl. Golden Gate dohányt is, ami ugyanaz mint ami a kész cigarettában van. Csak neked kell megcsinálnod, de ugyanaz.
A töltött nem durva, legfeljebb ha valami nagyon olcsó dohányt veszel, amit nem zársz el rendesen, és teljesen kiszárad, vagy a már megtöltött cigit sokáig hagyod állni. Akkor a dohány összeesik, teljesen száraz lesz, és pár slukk után te leszel George Fisher.
2012. aug. 20. 19:50
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy azért kérdem, mert azt hallottam, hogy a töltött nem olyan káros sok esetben, mert lehet hozzá venni jó hüvelyt, aminek jobb a füstszűrője, meg hogy amit nem én tekerek abba ki tudja mi van, stb.
2012. aug. 20. 21:05
8/8 anonim válasza:
Ki tudja mi van benne? Soha nem szedtél még szét cigit? Ha van valami a gyáriban, akkor az valszeg a hüvelyben, meg a dohányban, tehát akár te rakod össze akár nem, ugyanaz, maximum a beletöltött dohány mennyisége más, na meg attól függ milyen márkát veszel. De ez butaság hogy a gyáriba van valami, vagyis akkor az ott van a töltöttbe is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!