2 nap óta töltött cigit szívok. Lehet köze ahhoz hogy a fogaim érzékenyebbek és többet köhögök tőle?
Figyelt kérdés
2012. júl. 29. 00:43
1/8 A kérdező kommentje:
most kipróbáltam h többet költök rá, lényegében olcsóbban jövök ki, 9 doboz lett a 170gr-ból. de lehet ez a leszokásomat segíti majd elő., nem esik annyira jól, de az érzés meg kell
2012. júl. 29. 00:45
2/8 anonim válasza:
Egy idő után nem fog kelleni az érzés. Próbálj meg leszokni. Határozd el, ha kell fogadd meg valakinek, aki fontos neked. Így lesz visszahúzó erő. Már 1,5 éve nem gyújtottam rá, 11 szilveszterén fogadtam meg.
3/8 A kérdező kommentje:
egyszer ugyanilyen módszerrel szoktam le hogy a rosszabbnál rosszabb cigit vettem és egyszerűen megundorodtam az ízétől,szagától.
idáig kék pall mallt,bondot, marlborot, viceroyt,multit szívtam, most Austin dohányt vettem, de nem jött be, de néha elszívok 2-3.t
2012. júl. 29. 00:52
4/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az, hogy átállsz töltött cigire segítené a leszokásod, sőt... több nikotint viszel be a szervezetedbe, mert gondolom erősebb, így csak ront a helyzeten.
5/8 A kérdező kommentje:
abból a szempontból lenne jó leszoknom hogy maradna pénzem, bár így is van, de akkor amit arra költenék az megmaradna. nem pont a leszokás miatt írtam a kérdést, csak hogy a rossz ízű cigitől megundorodok idő után és nem fog kelleni. de most van még 8 dobozom amiben 18 szál van kb, azért nem veszek most a boltba mondjuk egy kék bondot. van ez aztán ha nem fog kelleni nem gyújtok rá
2012. júl. 29. 00:59
6/8 A kérdező kommentje:
1 dobozba 18 szál, értelmetlenül írtam le
2012. júl. 29. 01:00
7/8 intrepid válasza:
Amiket felsoroltál, gyári cigiket, azok mind szénfilteresek. A töltött cigik papírhüvelye nem szénfilter. Erősebb füstöt szívsz, ettől köhögsz többet.
8/8 anonim válasza:
Van szénszűrös hüvely is, pl. kék Szofi hüvely, Primus multifilter hüvely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!