Tóth Henrik kérdése:
Lehet, hogy tüdőrák? Kb két hete nehézlégzésem van, gyakran köhögök. Gondoltam rá, hogy mivel allergiás vagyok és gyenge az immunrendszerem lehet hogy csak megfázás, de attól nem szoktak ilyen tüneteim lenni.
Figyelt kérdés
Néha gyújtok csak rá, (kb hetente 1 szál). Édesapámnak volt már rákja (nem tüdő), de kigyógyult belőle.21/f.2012. máj. 12. 23:09
1/4 anonim válasza:
Nem hinném,hogy a heti 1 szál cigitől lennél tüdőrákos.Van,aki 40 dohányzás után sem kap.Ennyitől nem lehet.
2/4 anonim válasza:
Sajnos nemdohányzók is lehetnek tüdőrákosak.
Egy kivizsgálás jó lenne, de szerintem ez nem a tüdőrák jele.
Allergia megszüntetésére tea kúra!
3/4 anonim válasza:
Lehet csak allergiás vagy.
Mióta gyújtasz rá ? Milyen fajtát szoktál elszívni?
4/4 anonim válasza:
A nehézlégzés tudtommal nem is tüdőrák-tünet.
Egyébként nem gyenge az immunrendszered, sőt, valószínűleg túlműködik, hanyag módon lehetne úgy is fogalmazni, hogy túl erős. Emiatt az allergiád dúl, vagy akár asztma kezd kifejlődni - csak nem.
Sajnos erre gyógyszer, gyógyszerek kellenek.
A cigit nem szeretnéd megpróbálni letenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!