Ez lehet a tüdőrák jele?
Kb 3 napja bizsereg a jobb tüdőm (nem egyfolytában, hanem ritkán.) és kb nyár óta köhögök, de semmi vért nem köhögök meg nem jön fel semmi váladék. Nincs légszomj, nem fáj a tüdőm.
6 éve dohányzok 19 és vagyok és fiú
KOMOLY VÁLASZOKAT KÉREK!
Ahhoz komoly kérdést kéne feltenni...
Mikor is volt nyár? Azóta köhögsz és nem voltál dokinál?
Ha TE nem veszed magad komolyan, mi vegyünk komolyan?
19 évesen nem tartom valószínűnek, hogy tüdőrákod lenne.
Nem tudom, hogy ez a tüdő bizsergés milyen lehet...
Ha köhögsz, akkor tedd le a cigit. Ne azért, mert én mondom.
De ha már hat év után köhögést hoz elő, akkor ott komoly problémák adódhatnak a későbbiekben.
Mondom ezt úgy, hogy 18 éve dohányzom, de attól másnak még nem kell követnie a példámat.
A köhögés miatt meg mindenféleképpen keresd fel az orvost.
hát töltött cigit szívok kb 4 éve azelött meg bond pallmall
és kb napi 10 szálat szívok és barna szofi dohányból töltök
Próbálj meg leszokni, akkor nem jársz így
A tüdőbizsergést én sem tudom milyen lehet, de egy időben én is köhögtem sokat. Megemlítettem a háziorvosomnak, ő csak legyintett. Később egy tüdőszűrés alkalmával kiderült, hogy tüdőtágulásom van.
Tehát menj el a házidokidhoz, és ne hagyd, hogy esetleg ő is csak legyintsen.
Mondom, én is csak köhögtem. Ha ne mismered ezt a betegséget, keress rá. Elég durva is lehet ha ne mfigyel magára az ember.
Persze nem azt mondom, hogy neked is ez van, csak arra utalnék, hogy egy sima köhögésből bármi lehet.
De azért ne a daganatra gondolj egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!