Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért érzek füst szagot az...

Miért érzek füst szagot az orromban?

Figyelt kérdés
Nem dohányzik senki a családban és inkább estefele szoktam érezni.
2012. aug. 13. 23:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
esetleg valamelyik szomszédod, ha panelben laksz.
2012. aug. 13. 23:30
 2/14 A kérdező kommentje:
Kertesház ablakok becsukva.És fűrdés után is.
2012. aug. 13. 23:39
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem akarlak megijeszteni de én azt hallottam valahol hogy ez lehet agydaganat jele is (de ez csak egy tipp, ne legyen igazam).
2012. aug. 13. 23:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Úristen akkor nekem annyi vége,kész ennyi volt=/
2012. aug. 13. 23:53
 5/14 anonim ***** válasza:

Figyu! Én a harmadik emeleten lakom, nyitva ajtó-ablak, és jön befele a cigarettaszag. Kinézek, senki sem dohányzik látható körzetben. Mégis érzem. Naná, hogy száz méteres körzetből is beszivárog. Aki meg érzékeny rá, az megérzi.

Kórházban az udvaron ültem (tilos a dohányzás), és éreztem a cigiszagot. Száz méterre az épület sarkában ott bagózott suttyomban egy cigánynő. A szél meg felém fújt.

Gondolhatod, milyen büdös vót!

2012. aug. 13. 23:58
 6/14 A kérdező kommentje:
Hát jó de nekem csukott ablaknál érzem.
2012. aug. 14. 00:41
 7/14 A kérdező kommentje:
Idegrendszeri és upánikbetegség is lehet jobbnál jobb. =/
2012. aug. 14. 00:43
 8/14 anonim válasza:
100%
Szia! AZ ok valóban lehet agytumor, vagy a szaglóidegnek a károsodása, de nem kell a legrosszabbra gondolni! A neurológiai betegségeken kívül lehet ok például az orrüreg fertőzése is, és sok más. Fel kell keresni egy fül-orr-gégészt, majd egy ideggyógyászt. Gyanítom, hogy ez már megtörtént, hiszen egy éve írtad a kérdést. Érdekelnének a fejlemények, kíváncsi vagyok mi okozta nálad a gondot!
2013. szept. 7. 12:18
 9/14 anonim válasza:

Szia. 57 éves nő vagyok, és kb egy évtizede én is érzem a füstszagot.

Nem hozható összefüggésbe a külső hatásokkal, a környezet dohányosaival.

Ez a (cigi)szag megkockáztatnám, hogy belülről fakad. A férjem szokott gúnyolni, hogy orrfaktoros hallucinációim vannak. Valószínű igaza volt. Talán gyorsak voltak a gondolataim és súrlódtak egymással.

Egy régi patikatükörben olvastam én is, hogy az agydaganat tünete lehet, de nekem ilyen nincs.

Volt viszont lánykoromban egy orrplasztikám, amikor is szétvésték, meg fűrészelték az orrom.

Azóta érzékeny, gyakran vagyok náthás, és gondolom az idegek is sérültek.

Akkor ez az egyik ok a sok közül, ami miatt érezhetem a füstszagot, ami azért állatira idegesítő, mert tudom, hogy nincs körülöttem füst, és más nem érzi. Én egyébként nem dohányzom, és senki sem a környezetemben. Azt is tudom, ha az utcán megy el egy dohányos, de az merőben más „élmény”.

Úgyhogy ne érezd magad kínosan, nem vagy egyedül.

Élvezd a füstöt! Tudod tartósít és még ingyen is van. Andrea.

2017.01.04.

2017. jan. 4. 11:44
 10/14 anonim válasza:

Szia. Én vagyok az 57 éves nő. Érdekelne, hogy mi a véleményed a kommentek után.Pár év távlatából. Vágod már, hogy ha ledobnának a sivatag közepén, akkor is éreznéd a füstöt?

Még mielőtt a forró homok perzselné a talpadat?

És ugye nincs a 100 méterre lévő sarkon cigarettázó cigánynő sem. Mert ugye aki ezt írta, az nem tudja miről van szó. De mi "kocabagósok"

tudjuk.

2017. máj. 29. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!