Miért mondják azt az emberek reklámok etc hogyha leszoksz a dohányzásról jobb lesz a közérzeted?
én leszoktam már, több mint fél éve nem cigizek, de én nem érzem hogy frissebb lennék szellemileg és fizikailag, a közérzetemse lett jobb... de mondjuk az is lehet a pakliban, hogy olyanok csinálják eme reklámokat és olyanok adnak tanácsot legtöbb esetben aki életében nem cigizett és ez furcsa mert akkor honnan tudja miért teszik reklámba?
amúgy az a véleményem, hogy a dohányzás egy k*rva jó dolog ha nem lenne ilyen rohadt drága simán cigiznék ezt a baromságot meg nem hiszem el, hogy rákot okoz már azért se mert kb 10% a tüdőbetegeknek aki dohányzott éss dohányzik és abból az következik, hogy nem feltétlenül a cigi a hibás
nos mivel te szeretsz dohányozni és így hagytad abba, így nem is lehet jobb a közérzeted, hiszen megvonsz magadtól valamit, ami neked jó...
én 14 évig szívtam, már mozogni alig bírtam, nem kaptam egyszerűen levegőt, futás, biciklizés ilyeneket felejts el... mikor leszoktam 3 hét múlva már vettem egy biciklit azóta is rengeteget kirándulok, próbálok vigyázni a "maradék" egészségemre és igen, javult a közérzetem...
Én husz év után hagytam abba,hát nekem sokkal jobb a közérzetem,és nagyon örülök,hogy sikerült.Szerettem én is cigizni,de nem mindig esett jól,pl a mostanihoz hasonló hőségben volt számomra a legrosszabb.Mikor egyébként is alig jut az ember levegőhöz,még mellé füstölni is??
A legrosszabb az volt,hogy hiányzott is valami és egyben rosszul is esett.
A cigiben az a legrosszabb,hogy amikor rágyujtunk,egy olyan dologot old meg amit maga cigi okoz,és ami nélküle nem is létezne...
Haverom leszokott (mondjuk csak pár hónapig tartott a tiszta időszaka) és meglepve mesélte, hogy a szagokat sokkal jobban érzi, a lépcsőzést, futást jobban bírja, a tüdeje elkezdett kitisztulni.
Mondjuk a fent említett pozitív élmények ellenére visszaszokott :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!