Szülők! Ti hogy reagálnátok le azt, hogyha megtudnátok, hogy a 13 éves fiatok dohányzik?
Kiakadnék,de nem kiabálnék vele,se semmi hasonló,hanem inkább nyugodtan próbálnám megbeszélni vele,bár már úgy is tudják,hogy mik a káros hatásai.
Ha tiltod,akkor ugye "Tiltott gyümölcs" lesz belőle,és,mint tudjuk,az a "legédesebb". :)
De sajnos ma már nem ritka az,hogy 13 éves fiatalok rágyújtanak,én ismerek jó pár olyat,aki már 10 évesen i kipróbálta.
Én durván 11-12 évesen próbáltam ki,egy évig dohányoztam is,de aztán abbahagytam.
De persze van akiből láncdohányos lesz,meg ugye előbb-utóbb a vele járó betegségek is kialakulnak.
szóval nem szabad ráhagyni a gyerekre,"barátként" kell vele megértetni,hogy miért ne dohányozzon.
Persze ő azt hiszi,hogy ő már felnőtt,és tud mindent,de a szülő felelőssége,szóval nem szabad mindent engedni.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!