Miért van az hogy fél év nem dohányzás után is csábít a cigaretta?
Figyelt kérdés
3 évig cigiztem, leszoktam már fél éve, magát a füstöt nem is kivánom, büdös, zavaró. De magát a cigizés élményét nagyon, rámjönnek ilyen 2-3 napok amikor nagyon bánom h leszoktam róla. Pedig nagyon sokat köszönhetek már annak h abbahagytam, mégis..
Bennem miért hagyott ilyen nagy nyomot ez a függőség? Már soha nem felejtem el?
2012. aug. 8. 12:11
1/2 anonim válasza:
De elfelejted, csak ne csabulj el, es ne szokj vissza!
Sajnos az ember elegge fuggo alkat, es minden szarnak a fuggojeve tud valni, legyen az mertektelen zabalas, dohanyzas, alkohol vagy drogfogyasztas.
Eros akarattal minden megoldhato, csak sajnos az emberek nagy resze gyenge, es nem kepes sajat magat sem irnayitani. Te ne legyel ilyen!
2/2 anonim válasza:
Ismerős a helyzet, én mikor 2 hónapig nem dohányoztam már 1 hó után ilyen érzéseim voltak, hogy a megszokás, a kis nyugodtságom pl hogy kiülök az erkélyre és füstölök 1 laza 5 percet nyugodtan, marhára hiányzott, de a füst engem is zavart, barátnőm is cigizik és rettentő büdösnek éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!