Mennyibe kerül most a kék szofi?
Figyelt kérdés
egyéb olcsó jó fajta cigik?? 700FT alatt..2012. aug. 1. 22:41
1/4 anonim válasza:
720 Ft a kék szofi, de van egy Chestle field az is jó 700 Ft
2/4 anonim válasza:
Emlékszem egy éve még 570-590 körül volt a szofi.
3/4 csőke válasza:
most a kis boltokban szerintem még mindig 700 forint ahova nem nagyon járnak de ha 1 nagyobb boltbol akrasz venni pl..tesco akkor már 720ft de valaki olyatis mondott hogy már 1.000ft mert onnan viszeik renedes és az újszálítmány drágább lesz mindig..galádok ezek..nemtudom mi igaz ebböl majd megnézem:D emlékszem énis még fiatalabb koromban 560ft volt meg ilyenek..mondjuk én álltalálban marlboro-s voltam:D piross,arany,fekete:D ezeknek még mindig jó a minőségük..szerintem most a multi romlott de ez az én véleményem..ami még jó az a djarum black 17000ft csak mondom tudo mhogy nem ez érdekel:D 700ft alatt ld-t tudsz venni vagy jinlinget xd:D 450ftxd vagy viceroy vagy ilyesmik:D
4/4 anonim válasza:
Én még emlékszem arra is amikor 380 volt :) Nekem a régi szögletes dobozos kék multi volt a kedvencem, a kerek dobozos egy sz@r (a régihez képest).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!