Olcsó és jó cigi? Mit ajánlotok?
1. Vegyél külön dohányt meg papírt és töltsd meg magad, vagy
2. menj ki Józsefvárosi piacra azt vegyél ott
700 Ft alatt akkor jössz ki okosan, ha magadnak töltöd. Persze a vágott, sodorni és töltenivaló dohányok is drágulnak, de még mindig FÉLÁRON ki tudok hozni magamnak egy doboznyit.
Egy 40g-os zacskóból kb. 40 szálat tudsz gyártani. Minél szorosabban töltöd, annál kevésbé erős.
1500 Ft-ért már kapsz cigarettatöltőt, kézit. Kis gyakorlat kell és máris gyorsan fog menni.
Egy doboz cigarettahüvely 150-200 db-os, filter és papír már adott, neked csak a dohányt kell beletenned. Az ilyesmi 200-250 Ft.
A legutóbbi áremelés előtt, 680 Ft-ért vettem 40g-os Domingo dohányt. Most nyilván picit drágább lehet, de ha utánaszámolsz, még mindig megéri, már ha kitartasz a dohányzás mellett. Domingo dohányokat határozottan ajánlom, Virginia Blend-et (zöld), Original-t (sötétkék halfzware) vagy ha ízesítettet szeretnél, vaníliást vagy epreset.
A vaníliásnak nagyon jó az illata, az epresnek az íze jó, szerintem. (Ezeket a gyanúsan olcsó "magyaros" vackokat, mint pl. Sodró - kerüld!)
500-1500 Ft-ért veszel magadnak egy cigarettás dobozt vagy jobbféle cigarettatárcát és abban tárolod.
(Ja, egyébként lehet kapni ízesített cigarettahüvelyt is, mentolos Pegazus meglepően jó! Virginia Blend Domingo-t töltöttem bele és meglepő módon mindvégig átéreztem a mentolt a papírból.)
700 Ft alatt dobozost már alig találni. LD-t szívtam, de nem az igazi. Viceroy, Camel - ezek most 700-asok, rendben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!