Ti cigiztetek már úgy, hogy többen álltatok körbe és úgy adtátok át egymásnak?
Figyelt kérdés
szerintem úgy olyan hangulatos :D2012. júl. 19. 12:51
1/15 anonim válasza:
Nem. Max 2-en szívtunk egy szálat. Általában mindenkinek van saját szála, mint a normális embereknek.
Mennyi idősek vagytok? :)
3/15 anonim válasza:
Jah, kb. általános 7.-ben, 8.-ban, amikor kisurrantunk az ebédszünetben.
Amúgy meg az egy dolog, hogy maga cigaretta sem egészséges, de ez a "rituálé" sem az.
Nem véletlenül nincs olyan hogy közös fogkefe, közös óvszer, közös rágó (nem azt mondom, ha a gyerek belerág négyet, akkor én rágom tovább)... fertőzésveszélyes, mégha nem is hiszik sokan annak.
4/15 anonim válasza:
Ha már itt tartunk, az is gusztustalan, amikor egy üvegből isznak. Én biztos nem venném számba más cigijét.
6/15 anonim válasza:
Igen:)Jó lenne egy helyes pasival így cigizni:)
7/15 A kérdező kommentje:
7.-esek vagyunk :) amúgy piát is úgy isszuk hogy üvegből többen, nem pohárból :D
2012. júl. 19. 19:44
9/15 A kérdező kommentje:
kösz de nehogy azt higgyétek hogy ilyen részeges alkesz banda vagyunk mi....ritkán iszunk és többnyire sört :)
2012. júl. 19. 20:00
10/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem hangulatos úgy, de majd ha elkapsz valami herpeszt az egyiktől (olyan is van aki csak hordozó, tehát ha neki nincs, neked még lehet!!) majd rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!