Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek tudják a szüleim...

Szerintetek tudják a szüleim hogy füvezek? :d (többi lent! )

Figyelt kérdés
14éves vagyok és Szinte sose vagyok otthon állandóan a haverokkal lógok és közülük szinte mindenki cigizik/füvezik..egyszer mikor elindultam otthonról anyám tett egy megjegyzést hogy: "aztán ne hogy cigizz"..másnap este mikor kint voltam a teraszon apám kijött hozzám és elkezdett velem beszélgetni a drogokról meg hogy milyen hatásai vannak a fűnek,szerintetek tudják hogy füvezek?:d

2012. júl. 16. 23:07
1 2
 11/18 anonim válasza:
gyerek hamar elkezded az ipart!!!inkább tanulj vagy rágozz ....(A MAI FIATALOK MENNYIRE ELKANÁSZOTTAK!!) sok sikert a leszokásban!!!
2012. júl. 29. 18:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem is gyanítják. Te nagyon okos vagy. Csak így tovább! Még a 21 et is megérheted.
2012. júl. 30. 22:01
 13/18 anonim ***** válasza:

A legelső válaszoló marhaságot irt.Valószinúleg elolvasott valahol egy cikket és el is hitte.Hollandiában nem több a mentális beteg mint bárhol másutt a világban.Sőt ez az a hely ahol sokkal kevesebb a keménydrogosok száma.A mértékletesség mindenre vonatkozik.

Alkoholmérgezésben már nem egy ember halt meg.Füből viszont körülbelül 7kg a halálos adag.Szerintem ha mondjuk sárgarépából eszel meg ugyanennyit abba is bele fogsz halni.Jó magam is szívtam évekig,és fenntartom azt az állításomat,hogy ennek a dolognak köszönhetően gyógyultam ki a szerzett pánikbetegségemből!Ennyit a mentális betegségek és a fű kapcsolatáról.

Persze nem akarok senkit sem biztatni semmilyen drog fogyasztására,ez csak egy egyéni vélemény amit itt írok.

Lényeg hogy tulzásokba semmivel sem szabad esni.

Kérdésedre válaszolva,igen lehet hogy tudják a szüleid hogy füvezel.Beszéld ezt meg velük,és szokj le róla,nem hinném hogy egy 14éves fiatalembernek szüksége van bárimiféle drogra.És van egy jó hírem a fűről sokkal könyebb leszokni,mint a sima cigiről ugy hogy hajrá!

35F voltam

2012. aug. 15. 14:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Okosabban irkálj ilyeneket, mert egyszer a rendőrség fog válaszolni :)
2012. aug. 15. 15:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is füvezéssel kezdtem anno, és most is remekül elvagyok a kórházba. Jó a kaja, kedvesek az ápolók. Ölbe visznek mindenhova. ( 38F)
2012. aug. 16. 16:36
 16/18 anonim ***** válasza:
És olyan rendesek hogy helyetted gépelnek---
2012. aug. 16. 22:13
 17/18 anonim válasza:
A cigire basszál rá! Legnagyobb hulyeség senki nem értek aki csinálja és zserintem szégyen! A füvezést ilyen korba pedig csak mértékkel 1-szer 2-szer ha buli van de meg ne fajuljon addig, hgy elkezded vásárolni mert akor már egyre gyakrabban fogod és arra ráérsz még! Ha választanod kell mindenképpen a fű egézség szempontjából, de légy még gyerek és élvezd ki, hogy az vagy! Gondolj bele mennyi időd lessz még jókat szívni a haverokkal! :)
2012. okt. 21. 16:28
 18/18 anonim ***** válasza:
takács menj innen, már rég tudják:DDDD
2012. dec. 9. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!