Szerintetek tudják a szüleim hogy füvezek? :d (többi lent! )
A legelső válaszoló marhaságot irt.Valószinúleg elolvasott valahol egy cikket és el is hitte.Hollandiában nem több a mentális beteg mint bárhol másutt a világban.Sőt ez az a hely ahol sokkal kevesebb a keménydrogosok száma.A mértékletesség mindenre vonatkozik.
Alkoholmérgezésben már nem egy ember halt meg.Füből viszont körülbelül 7kg a halálos adag.Szerintem ha mondjuk sárgarépából eszel meg ugyanennyit abba is bele fogsz halni.Jó magam is szívtam évekig,és fenntartom azt az állításomat,hogy ennek a dolognak köszönhetően gyógyultam ki a szerzett pánikbetegségemből!Ennyit a mentális betegségek és a fű kapcsolatáról.
Persze nem akarok senkit sem biztatni semmilyen drog fogyasztására,ez csak egy egyéni vélemény amit itt írok.
Lényeg hogy tulzásokba semmivel sem szabad esni.
Kérdésedre válaszolva,igen lehet hogy tudják a szüleid hogy füvezel.Beszéld ezt meg velük,és szokj le róla,nem hinném hogy egy 14éves fiatalembernek szüksége van bárimiféle drogra.És van egy jó hírem a fűről sokkal könyebb leszokni,mint a sima cigiről ugy hogy hajrá!
35F voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!