Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek tudják a szüleim...

Szerintetek tudják a szüleim hogy füvezek? :d (többi lent! )

Figyelt kérdés
14éves vagyok és Szinte sose vagyok otthon állandóan a haverokkal lógok és közülük szinte mindenki cigizik/füvezik..egyszer mikor elindultam otthonról anyám tett egy megjegyzést hogy: "aztán ne hogy cigizz"..másnap este mikor kint voltam a teraszon apám kijött hozzám és elkezdett velem beszélgetni a drogokról meg hogy milyen hatásai vannak a fűnek,szerintetek tudják hogy füvezek?:d

2012. júl. 16. 23:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
14%
nos 14évesen nem értem milyen indok visz arra,hogy füvezz...mitől kell menekülnöd? ezt mindenképpen old meg (ha van ilyen,ha nincs akkor állj le)mert úgy ki fogsz égni 20on éves korodra,hogy csak a fű fog örömet okozni...haverom tesója 21 éves,füvezik de már csak az okoz neki örömet,szóval tudom mit beszélek....vagy gondolj Hollandiára...hiába legális a fú az állam a csőd szélén áll mert annyi a mentális beteg mióta legalizálták^^
2012. júl. 16. 23:16
 2/18 anonim ***** válasza:
16%
Nem is gyanítják. Ügyes vagy. Ha így folytatod, lesz egy helyes kis koporsód is, és a szüleid akkor is csak azt fogják gondolni, hogy viccelsz.
2012. júl. 16. 23:19
 3/18 anonim ***** válasza:
4%
ja és igen...a keménydrogok...ne akarj heroin vagy mit tom milyen drog függője lenni...nem fogsz tudni leállni vele és csak süllyedsz el... első voltam :D
2012. júl. 16. 23:20
 4/18 an00nym ***** válasza:
92%

valószínüleg sejtik

kedves első, hát látszik hogy te sem vagy tisztában a kender egészségügyi és társadalmi hatásaival, HOllandiában, nem legális csupán dekriminalizált, sokkal jobb a gazdaságuk mint a mienk, és dekriminalizált még Svájcban, Csehországban, Ausztriában,>> Spanyolországban, Nagy-Britanniában, Németországban és Franciaországban<< Cannabis Social Club rendszer van, ez egy fajta részleges dekriminalizáció, Szlovákiában pedig most készítik elő ugyanezt a rendszert

Kaliforniában, és további 12 államban dekriminalizált, na erre varjál gombot nagy okos, mi van a mentális betegekkel??, több mentális alapú betegségre is az egyetlen gyógyszer a kender...

a tudomány már bizonyította hogy a kender egy gyógynövény, csak megfelelően kell használni

a Marihuánát és még nagyon sok más drogot, csak itt Magyarországon dramatizálnak túl, nem véletlen hogy az alkohol számlájára irható halálesetek arányaikban kis hazánkban a leggyakoribbak az egész világon

neked pedig kedves kérdező, bár a véleményem nem kérdezted, azt mondom ráérsz, a mértékletes füvezéssel, havonta 4-5g pl. semmi gond nincs, sőt vaporizerből, üvegpipából használva ilyen mértékkel EGÉSZSÉGES, de nem neked, nem nőttél még fel hozzá, nem ettől leszel nagyfiú, ezzel csak ártasz magadnak, és nagy esélyed van rá, hogy 20as éveidre tényleg lejjebb csúszol és már csak drogokkal jutsz igazi élvezethez,

sok drogot lehet használni kitűnő eredménnyel, gyógyászati célokra vagy szórakozásra, de mindig tudni kell mi a mérték, és te ehez kicsi vagy,

Hollandiában vagy Csehországban semmi esélyed nincs 18éves korod alatt kenderhez jutni, sokkal jobb a szabályozás mint nálunk, ahol minden 2. boltos kiad cigit, piát akárkinek

ha jót akarsz magadnak, egy jó darabig ne nyúlj se legális se illegális tudatmódosítóhoz, és ha később mégis kedved támadna, előbb TANULJ, TUDD mi az amit csinálsz és mindig tarts MÉRTÉKET

2012. júl. 16. 23:55
 5/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:d és nem fogok eljutni a keményebb drogokhoz;D maradok a füvezésnélxdd
2012. júl. 16. 23:59
 6/18 an00nym ***** válasza:
92%

az eddigi írásaid alapján, neked még inkább cumisüveg kéne...

nem fogod hogy nem ártani akarunk neked,

én kifejezetten pártolom az egészséges kenerhasználatot, és magát a kendert, sok pszichedelikus jellegű tudatmódosítót és miegymást,

DE ne legyél ostoba, ha a haverjaid visznek bele, akkor nézz más barátok után(én tudom hogy az ilyesmi nem könnyű, de néha megéri),gyerek vagy, ez nagyon jól látszik a sok smileyból, a fogalmazásmódodból stb. ne akarj rosszat magadnak és még egy pár évig ne foglalkozz, se dohánnyal,se fűvel, se alkohollal, semmi ilyesmivel, egy pohár kávé vagy sör nem árt 1-1 buliba, de ne akard tönkretenni magad, mert ezzel a céltalansággal csak oda juthatsz

2012. júl. 17. 00:34
 7/18 anonim válasza:
6%

Emberek!! nem kioktatást kért és lebeszélést a fűről!

a kérdésre válaszoljatok már!!

nem biztos hogy tudják de szerintem sejtenek valamit légy óvatos!!

2012. júl. 17. 11:14
 8/18 anonim válasza:
83%

Előttem válaszoló!

Lehet hogy nem kioktatást és leszoktatást kért, de nem lehet szó nélkül hagyni hogy egy 14éves GYEREK!! drogozik!

Gondolom szokott nálad cigi lenni vagy valami,anyukád apukád nem szokta átkutatni a cuccaidat??

És csak hogy ne offoljak: szerintem tudják de ha nem akkor is mond el nekik hogy drogozol..jobb az őszinteség

2012. júl. 17. 11:45
 9/18 anonim ***** válasza:
68%

fűvel nincs gond, csak nem tudhatod, hogy van e valami hajlamod mentális problémákra, én 2 éven át szívtam és előhozta a pánikbetegséget, ismerek olyat akinél skizofréniát, meg olyat is aki 20 éve szív és nincs semmi baja... én örülök és büszke vagyok rá, hogy más egyéb pszichoaktív/halucinogén anyagokat is kipróbáltam, persze én jóval idősebb és tapasztaltabb voltam...

És még mielőtt, elkezdenék itt, hogy beledöglök meg hasonló hülyeségeket, közlöm 10 éve tiszta vagyok, de sosem lett volna belőlem építész, ha nem próbáltam volna ki ezeket, a fantáziámon sokat dobtak...

2012. júl. 17. 15:27
 10/18 anonim ***** válasza:
Hányszor kérdezed még meg?
2012. júl. 19. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!