Mit tegyek, hogy a dohányzásról való leszokás után ismét rendben legyen a székletem?
3 hónapja szoktam le a dohányzásról és azóta ragadós/tapadós a székletem, illetve gyakrabban szellentek :)
40 éves hím vagyok, az étrendem nem változott, a cigarettáról való leszokás előtt teljesen rendben (változatos) volt a székletem.
Ami változott: régen az első reggeli cigarettával érkezett a széklet expressz, cigaretta nélkül pedig nem ennyire kiszámítható az érkezési idő.
Ismerős!
Vegyél zöld teát, este vacsi előtt igyál meg belőle egy csészével, és másnap reggel minden tökéletes.
A filtert 10 percig áztasd a csésze vízben, attól kezdve teljesen mindegy, hogy a teát rögtön "melegében" iszod, vagy megvárod, míg egy kicsit hűl.
Most kezdéskor előfordulhat, hogy vacsi után már 2-3 órával is kizavar, ezért addig, míg be nem áll, az étkezés utáni órákban légy "helyiség-közelben".
Egyébként azért iszom én is vacsi előtt, hogy napközben ne zavarjon be, illetve ki. :)))
Azonos idoben fekudj es kelj minden nap.
Reggel nagy pohar forro tejeskave. Ha nem kavezol igyal tejet, kakaot vagy ha a tejet sem birod akkor teat, lenyeg hogy nagy poharral es forron. Utana ne egyel ha meg birod alni, kb egy oran at.
Guttalax - bar azt csak ovatosan, mert hozzaszokhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!