Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A barátnőm úgy akar leszoktatn...

A barátnőm úgy akar leszoktatni a cigiről, hogy nem fog hozzám beszélni. Mégis miért nem képes elfogadni hogy dohányzom? Netán csak az egészségem akarja megőrizni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 23:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátnőd nem szeret.Ha dohányosan nem vagy jó,akkor nemdohányzóként sem leszel.És amúgy is,hol él ez,melyik bolygón?Nem hallott még kompromisszumokról?Feltalálták már a fogkrémet,a rágót,a kézfertőtlenítőt...Szerintem válaszd a cigit,jobban jársz.És keress olyan csajt,aki nem zsarol ilyen pitiáner dolgokkal.Ha valaki igazán szeret téged,az elviseli a hülye szokásokat is,vagy kompromisszumokat köt,de ilyen apróságért nem hagy el.
2012. júl. 7. 12:06
 12/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom miért ne szeretne attól, hogy nem akar cigivel. Ez lehet hogy éppen azt mutatja, hogy szeret.

A dohányzás baromi egészségtelen. Ha veled akarja leélni az életét, akkor igen is előre kell gondolkodnia. Gondolom nem akarja, hogy majd a gyerekeid mellett bagózz pl.

Vagy hogy 40 évesen elpatkolj tüdőrákban, vagy 50 évesen le kelljen vágni a lábad, esetleg meghalt szívinfarktusban.

Ha vkivel hosszabb távon tervezek, akkor igen is fontos az egészsége. A franc se akarja, hogy a párja 40 évesen meghaljon.

2012. júl. 7. 13:45
 13/19 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Mondok egy hasonló példát, hátha akkor felfogja néhány ember a kérdező partnerének is az álláspontját.

A barátom kövér. Akkor is az volt, mikor összeismerkedtünk. Szeretem, és alapvetően nem zavarna, hogy ilyen a teste, elfogadom.

De már jó ideje együtt vagyunk, és vele tervezem az életem.

Innentől már nem csak az számít, hogy most mi van, hanem az is, hogy később mi lesz.

Látom az apját (aki ugyanolyan alkatú). 50 éves sincs még, de baj van a szívével, köszvényes és cukorbeteg.

Én nem szeretném, ha a párom 50 évesen így élne. Nem szeretném, hogy 60 évesen meghaljon.

2012. júl. 7. 13:48
 14/19 anonim ***** válasza:
21%

"A dohányzás baromi egészségtelen."

Mitől lenne egészségtelen?

2012. júl. 7. 20:37
 15/19 anonim ***** válasza:

A barátnőd rosszul próbálkozik!

A dohányzásról nem lehet leszokni csak letenni a cigit.

És a cigit letenni nem másokért fogod csak magadért, ha nem akarod letenni akkor várnia kell a csajodnak egy kicsit míg magadtól le nem teszed.

2012. júl. 7. 21:23
 16/19 anonim ***** válasza:

Ne gyújts rá, mikor együtt vagyok, illetve kis idővel előtte sem.

Ha nem bírod, akkor nem tudsz mit tenni vele. Máskülönben ha dohányoztál mikor összejöttetek, és akkor nem emelt szót ellene, akkor most már ne magyarázzon.

2012. júl. 7. 22:23
 17/19 anonim ***** válasza:
emberek a kérdező egy CSAJ :D
2012. júl. 13. 10:33
 18/19 anonim válasza:
Én úgy szoktam le a cigiről amíg volt barátnőm hogy minden pénzem ráköltöttem, és nem volt pénzem cigire.De miután szakítottunk visszaszoktam.
2012. júl. 18. 05:11
 19/19 anonim válasza:
Hát..... nyilván azt akarja elérni hogy leszokj róla.Mert egy igaz barát arra is képes lehet hogy ilyet megtegyen de csak azért hogy a barátnője makk egészséges legyen.
2012. júl. 22. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!