Ettől rászokhatok?
Figyelt kérdés
A haverommal elszívunk esténként a téren 1-1 szál cigit.Ettől rászokhatunk?világos kék bondot.
15/f(nem kell az a duma h fiatal vagyok stb.)
2012. jún. 23. 23:14
11/13 A kérdező kommentje:
már 3 napja nem szívtam,és semmit nem érzek h kellene...
2012. jún. 25. 15:38
12/13 anonim válasza:
az hogy valaki 50 éve dohányzik 1 dolog, meg hogy láthatóan nincs semmi baja is egy dolog... a bőre biztosan öregebbnek tűnik mint a korabeli nem dohányosoké, foga is biztosan kevesebb van... öregapám is ilyen volt, a boncmester szerint egy csoda, hogy az a szervezet még működött 74 évesen.
13/13 poiu válasza:
Én így szoktam vissza. Két évig nem szívtam, aztán hetente egyszer 2 szálat (egy füstös klubban védekezésképpen :-), aztán esténként 2 szálat, aztán teljesen visszaszoktam. Most Karácsony óta nem cigizek, és szenvedek rendesen még tapasszal és minitabbal is. Hülye voltam, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!