Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ettől rászokhatok?

Ettől rászokhatok?

Figyelt kérdés

A haverommal elszívunk esténként a téren 1-1 szál cigit.Ettől rászokhatunk?világos kék bondot.

15/f(nem kell az a duma h fiatal vagyok stb.)

2012. jún. 23. 23:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha már hosszászoktatok, hogy esténként nem tudtok cigi nélkül meglenni, akkor már rászoktatok. Azért elmondom, hogy a cigi bizonyítottan rákkeltő anyagokat tartalmaz. Szar lesz ám, 50 évesen, fulladsz, nem kapsz levegőt, véres köpetet ürítesz, meg hasonló finomságok.
2012. jún. 23. 23:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Sajnos igen. Hagyjátok abba minél előbb!
2012. jún. 23. 23:36
 3/13 A kérdező kommentje:
De megvagyunk nélküle,most elutazik 2 hétre addig nem fogunk.csak jól esik este,megnyugtat.amúgy apám 50 éves 35 éve szív és még most is gyorsabban fut mint én.Nagymamám és nagypapám is 50 éve szívnak és semmi bajuk...
2012. jún. 23. 23:42
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem mindenki lesz beteg, aki dohányzik. Nekik szerencséjük volt.

De a legtöbb esetben igenis ártalmas a cigi :S

2012. jún. 23. 23:45
 5/13 anonim ***** válasza:

Még akkor is, ha nem érzed annak. Később sajnos előjöhet az "eredménye" :(

Vigyázz nagyon, hogy ne szokjatok rá, mert a függőségnél kevés rossabb dolog van.

2012. jún. 23. 23:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Kicsi aranyom. Jól van örülök, hogy nekük még nincs észlelhető bajuk. Más ember meg rákos lesz és meghal 50 évesen. Az én nagymamán dohányzott kb. 20 évig, és az is közrejátszott a halálában: érelmeszesedés, szívinfarktus. Ő is élt 70 éves koráig, de talán tovább is élhetett volna. Az ember szervezete sok mindent kibír, sokáig, de a legvégén úgyis visszaüt minden kár, amit teszel benne.
2012. jún. 23. 23:48
 7/13 A kérdező kommentje:
Mi ez a lekezelő stílus?kicsi arànyok pfff...
2012. jún. 23. 23:51
 8/13 anonim válasza:

Rászokhatsz.Rágyújtotok minden este,és máris függő vagy.

Nálunk is a családban semmi baja nincs anyunak,aki 25 éve dohányzik,pótcselekvésként fogja föl,napi 1-2 szál,de viszi a pénzt rendesen.Ha belegondolsz,mennyi minden értelmesre költhetnéd azt a pénzt,amit elszívsz...

2012. jún. 24. 00:13
 9/13 anonim ***** válasza:

Ennyi idős koromban szoktam rá én is, és pont így, hogy csak néha 1-1 szál cigi a barátnőmmel. Meg csak buliba, meg csak ritkán..hát persze, én is így gondoltam.:)

Mindegy, amúgy leszokni rosszabb, mint rá:)

2012. jún. 24. 21:47
 10/13 anonim ***** válasza:
ha már rendszeresen, megszokott módon rágyujtotok, akkor már rászoktatok...
2012. jún. 24. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!