Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szretnék cigizni, de már...

Szretnék cigizni, de már leszoktam . Most milegyen?

Figyelt kérdés

Nos az van,hogy szerettem cigizni mindig is...mindig azt néztem,hogy milyen jó az embereknek hogy leülnek nyugisan és elszívnak egy cigit...meg most itt a nyár,tehát tanulásba most nem szólhat bele.suliközben tuti nem cigiznék mert nem birok tanulni ha pangok...na már most viszont 2 hete abbahagytam és most tanácstalan vagyok, akaraterőm van bőven bármikor le tudnék szokni

15/f

2012. jún. 23. 17:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Rá ne gyújts még egyszer! Saját érdekedben.
2012. jún. 23. 18:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha már egyszer leszoktál, ne szokjál vissza! Ha nagyon kívánod, igyál meg helyette egy pohár vizet.
2012. jún. 23. 18:04
 3/13 anonim ***** válasza:

Most cigizni szeretnél vagy le akarsz szokni?

A kettő az egymás ellentettje.

Egyáltalán nincs akaratod, mert ha lenne benned erős akarat, akkor nem akarnál gyújtani.

Érted a különbséget?

2 hét az nem sok idő. Azt nem lehet leszokásnak nevezni. Én több, mint 2 éve nem cigizek. Igen, szerettem cigizni, jó nézni az embereket, ahogy nyugisan leülnek és elszívnak egy cigit a kávéjuk mellé, de attól én még nem akarok rágyújtani, így nem is gyújtok rá. Számos egészségre káros hatása mellett baromira büdös és drága is. Ha valaki leszokik, akkor rájön a cigizés hátrányaira is.

Ha valóban van benned akarat, akkor szokj le! Ha nem akarsz, akkor meg gyújts rá!

2012. jún. 23. 18:06
 4/13 A kérdező kommentje:
figyelj akaraterőt onnan tudom hogy megvan,hogy fél évig kb minden hétköznap elvonási tüneteket kibirtam,hogy ne szokjak rá és csak hétvégén cigiztem...meg a társaságomba mindenki cigizik 2 hét alatt mindennap találkoztam velük és nem cigiztem pedig kínálgattak...igazából mélyen,legbelül nem szeretném abbahagyni az a baj :S
2012. jún. 23. 18:11
 5/13 anonim ***** válasza:

Akkor még egyszer nekiugrok, hátha érthetőbb lesz.

Ha valaki le akar szokni a cigiről, akkor az hétvégén se gyújt rá. Egyáltalán nem gyújt rá. Még egy slukkot sem szív bele a cigibe. Ez jelenti azt, hogy valaki leszokott.

És te írod le, hogy nem is szeretnél leszokni, mert rá akarsz gyújtani. Ez minden, csak nem akarás.

Az, hogy ki tudod állni, hogy néha napján ne gyújts rá, ahhoz nem kell akkora akarat, mint ahhoz, hogy egyáltalán többet ne gyújts rá. Éppen ezért írtam, hogy nincs elég akaratod, mert teljesen nem tudod lerakni, csak egy időre.

Amúgy szerintem úgyis rá fogsz gyújtani.

2012. jún. 23. 18:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Fuhh én meg szeretnék le szokni a cigiről mindig elhatározom, hogy leteszem, de ha cigi szagot érzek egyből rá kell gyújtanom!
2012. jún. 23. 19:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Én 3 hónapot nem cigiztem,most nemrég rágyújtottam egy friss,svájci hegyi levegőre(1-es) és csak néha néha elmegy egy szállal.Az 1 nem veszélyes.
2012. jún. 23. 22:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha már egyszer sikerült leszoknod, ne kezdd újra! Ilyenkor egy szálat se szabad.
2012. jún. 23. 23:38
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és örömmel jelentem hogy nem gyújtottam rá buliban,picit részegen se:)
2012. jún. 24. 09:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, grat! :)
2012. jún. 24. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!