Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ti hanyadik próbálkozásra...

Ti hanyadik próbálkozásra szoktatok le?

Figyelt kérdés

Meddig tartott az első,második stb füstmentes időszakotok?Melyik volt a legtöbb idő?Most elsősorban azoknak a véleménye érdekel,akiknek nem legelső próbálkozásra sikerült abbahagyni.

Milyen módszerrel próbálkoztatok?

2012. jún. 13. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:

évekig a majd hétfőtől nem dohányzom fogadalmak, eljött mindig a hétfő, 1 -2 órát bírtam is aztán szaladtam az első boltba cigit venni, mert vagy tiszta ideg voltam vagy nem tudtam ébren maradni.. próbáltam tapaszt, 2 hét tapasz után, már nem bírtam, uh rágyújtottam. Rágó... semmit sem segít.

Vettem elektromos cigit... ezzel elértem, hogy simát is szívtam meg elektromost is mert azt szívhattam melóban épületen belül is:P

aztán egy szép napon, 15 év dohányzás után, egy 2 napos házavató buliban, talán a 4. doboz barna sophiane t kezdtem, mikor elkezdtem hányni, majd remegni(nagyon) egy pár perc múlva pedig elájultam... mire kiértek a mentők addigra magamhoz tértem, Korházban azt mondták, nikotinmérgezésem volt... mikor hazaengedtek, ahogy kiértem a kórházból vettem elő a cigimet, meggyújtottam, és már hánytam is egy hatalmasat... azóta is ha csak megérzem valakin az erősebb bagószagot abban a pillanatban öklendezem...

2 és fél éve nem gyújtottam rá!

2012. jún. 14. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha az elejétől nézzük,akkor a legelső szál elszívása után,két évig meg se próbáltam,aztán furdalt a kíváncsiság,s megint rápipálltam,és szépen lassan egyre rövidültek a füstmentes időszakok,mígnem odáig jutottam,hogy füstmentes időszakok lecsökkentek kb fél órára.Aztán volt egy kéthetes füstmentesség,majd pár év utánegy 3hónapos füstmentesség,megint pár év után egy 1éves szünet.Rá két évremegint abbahagytam,ez van most,és január óta tart,de most már rájöttem,hogy ennek kell lenni az utolsónak!Ha megint rágyujtanék akkor utána les...om a leszokás gondolatát is,majd ha elkapálok akkor leszokok végleg.De nem fogok visszaszokni.
2012. jún. 15. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:

harmadik próbálkozásra. 13/L

a legjobb barátaim kértek (kb. könyörögtek) hogy hagyjam abba, első kettő próbálkozásnál csak 1-2 hétig bírtam de most már 3. hónapja nem gyújtottam rá. Nagyon hiányzik....de megéri leszokni

2012. jún. 16. 10:41
 4/4 anonim ***** válasza:
4-5. Próbálkozásra
ápr. 21. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!