Éreztétek ezt már leszokás után hónapokkal?
Ez teljesen normális. Ne aggódj pontosan nem tudom mikor fog elmúlni, de a cigaretta letétele után csökken a koncentrációképesség. Haggyuk ezt az orvosi maszlagot :D egyszerűbben csak a cigire gondolsz ez elveszi a figyelmedet, az agyad kattog.
Nem tudom mióta szoktál le de kitartás nem tart olyan sokáig max egy hónap. Erőszakold meg az agyadat hogy neked nem kell a cigi.
Szerintem te nem akartál leszokni igazán,ezért még mindig sóvárogsz utána.Én nagyon boldog vagyok,hogy abba tudtam hagyni,már egy hónap elteltével is nagyon örültem.Most már lassan fél éve nem szivom,és tök jó hogy sokkal több az energiám,meg rendesen érzem az ízeket,és az illatokat.
Én már most tudom,hogy soha többé nem kell cigi.
1 kb 3 hónapja szívtam el az utolsó szálat.Azóta vagyok ilyen labilis.Bár ez nem minden helyzetre igaz,mert jól tudom magam érezni,csak a stresszhelyzetet nem tudom elviselni.
2 Te egyszer leszoksz,egyszer visszaszoksz:DAmúgy le akartam szokni,csak tudod,hogy van ez.Amikor érzed a hiányt,már nem úgy gondolkodsz,mint amikor rágyújthattál,minden megváltozik.
A cigi nyugtat és élénkít is (adagtól függően), és mindenképpen segíti a koncentrációt. Pont ezért kezdik szívni! A megoldás az, hogy pótolni kell valamivel. Ha nem cigizel, akkor egyébként jobb a közérzeted (több energiád van, jobban tudsz lélegezni stb.). A koncentrációban és figyelemben segít, ha többet mozogsz, sportolsz. A kávé is segít, de arra is rá lehet szokni.
A cigivel kapcsolatban fontos szem előtt tartani, hogy vannak rövid távú jó hatásai, de aki már rászokott, annál a mérleg negatív, mert ugyan egy cigi az elszívás pillanatában kellemes, de közben az általános közérzet egész nap rosszabb. Tehát aki rendszeresen cigizik, annál már inkább csak illúzió, hogy a cigi segíti a koncentrálásban vagy a megnyugvásban.
"kb 3 hónapja szívtam el az utolsó szálat.Azóta vagyok ilyen labilis"
Egyébként ezt nehéz elhinni. Vagy rengeteget bagóztál, vagy a mostani állapotod oka nem a leszokás. Ugyanis néhány hét alatt megszűnnek az erős elvonási tünetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!