Veletek milyen cigis balesetek történtek?
Figyelt kérdés
Pl utolsó szál cigi kigurult az ablakon,vagy beleesett a pocsolyába,ilyenekre gondolok:D2012. máj. 28. 14:32
11/17 anonim válasza:
haverommal vettünk egy doboz gold Marlborot és felmentünk hozzá gépezni vittünk fel hamutálat meg minden.Egyszer csak hallottunk valami zörejt.Megjött a haverom anyja mi meg ott cigiztünk fenn a szobában a hülye haverom meg az izgalomtól véletlenül leejtette a cigijét a szőnyegre 2 óráig tartott míg kimagyarázta magát és hát engem is elővettek otthon!!!
14 éves voltam/vagyok egy pár hete történt!!!
12/17 anonim válasza:
mi részegen haverral köcsögösködtïnk és elnyomtam a cigim a nyakán és eldobta az ölébe ülő csajt aki a saját cigiét a srác hátán nyomta el ahogy esett :)
13/17 A kérdező kommentje:
12 :DDD
2012. máj. 28. 21:15
14/17 anonim válasza:
az a legjobb mikor ráragad a szádra,és az ujjad között ott marad a parázs...hál istennek leszoktam már
15/17 A kérdező kommentje:
Ilyen velem is előfordult már:D
2012. máj. 30. 19:24
16/17 anonim válasza:
Velem már történt olyan hogy szóltak hogy le van csúszva a sliccem és mikor felhúztam akkor a parázs beleesett a nadrágomba egy másik mikor jött az ofim (nem tudja hogy cigizek amolyan jókisfiúnak tart) beletettem a kezem a cigivel eggyütt a zsebembe és a 3napos pulcsim zsebét kiégettem! Otthon meg azt mondtam hogy kilyukaszyottam hogy a fülesnek a vezetékét kivezessem!
17/17 anonim válasza:
Még nyáron történt, éppen gyufával gyújtottam meg a szálat, majd a gyufát eloltottam, és visszaraktam a dobozba, a dobozt meg az asztalra mellém. Igen ám, csak nem fordítva raktam vissza a gyufát...:D Pár mp. után belobbant a doboz, épp a fölé lógó hajam alatt, gondolom nem kell részletezni hogy lepörkölte...:D :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!