Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Veletek milyen cigis balesetek...

Veletek milyen cigis balesetek történtek?

Figyelt kérdés

Az enyémet épp most nyomtam össze véletlenül a billentyűzettel.

De történt már olyan is,hogy az utolsó szál cigimet ejtettem bele a wc-be:D

Meséljetek.:)

2012. febr. 29. 21:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mit értesz baleset alatt? Mert nekem az jutott eszembe, hogy ha pl. valakit megégetnek vele. Az, hogy elhagyod, eltöröd, elejted, stb. szerintem nem baleset. :)
2012. febr. 29. 21:46
 2/15 Friend Joshi válasza:
26%
Velem olyan történt, hogy házibulin kicsit ittünk és fogadtunk hogy meg tudom e szívni seggel, de véletlenül kilőttem és egy haverom lenyelte :( azóta se láttam...
2012. febr. 29. 21:55
 3/15 A kérdező kommentje:
Akkor bakikra:)
2012. febr. 29. 21:55
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én új melóhelyre kerültem, ahol tilos volt a dohányzás. Csak az előző irodámban is egyedül voltam és lehetett dohányozni. Na az új helyen szépen kipakoltam és gondoltam, rágyújtok. Egyből bejelzett a füstérzékelő és olyan nagy káosz alakult ki, mindenki kitódult a folyosóra, ráadásul az automata hívta a tűzoltókat :)) marha nagy égés volt. Azóta már le is szoktam.
2012. febr. 29. 21:56
 5/15 A kérdező kommentje:
21.55 Nee:D
2012. febr. 29. 21:56
 6/15 anonim ***** válasza:
12%
Már annyira vártam, hogy megjelenjenek a humortalan szánalmas hozzászólások. Nem is kellett sokáig várni.
2012. febr. 29. 21:57
 7/15 anonim ***** válasza:
Mikor tizennegy eves koromban anyam elkapott furdes utan az erkelyen cigizni, na az eleg balul elsult eset volt.Szegeny fakanal bele is halt.
2012. febr. 29. 22:00
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A nyolcadikon lakom, pár éve egy este stikában cigiztem az ablakban, mert anyáék nem tudták. Bejött az öcsém én meg kihajítottam a cigit, ami beesett pár emelettel alattunk egy ablakon. Órákon át néztem, nem látok-e füstöt vagy lángokat, iszonyatosan be voltam parázva, de szerencsére nem lett semmi baj. Másik: nálunk középsuliban tilos volt a cigizés, de ugye mindenki kijárt. Mikor már a tanári razziák sem voltak elegendőek az elriasztásunkra (mindenki más nevet mondott, ha épp nem ismerte a tanár) a vezetőség új módszert eszelt ki: kamera. Egyik nagyszünetben az aulában vetítés volt, a filmen pedig mutatták a tilosban dohányzókat. Egyszer csak megjelent az arcom a három méteres vásznon. Az ofőm és anyám se örült aznap.
2012. febr. 29. 23:30
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Velem az elmúlt 10 évben semmi különösen emlékezetes cigis baki nem történt, csak ilyen szokványos bénázások, mint pl. utolsó szál pocsolyába ejtése, fordítva meggyújtás, stb. Talán a legbosszantóbb az volt, amikor volt az asztalon egy teli doboz, meg egy üres, én meg felkaptam a telit, bedobtam a szemétbe, és azzal a lendülettel le is vittem a szemetesszákot, majd amikor visszajöttem és rá akartam gyújtani, elég hülyén néztem, hogy most mi van.
2012. márc. 1. 06:57
 10/15 anonim ***** válasza:
Az sem jó érzés, ha odaragad a szádhoz, megpróbálod kivenni, és a parázsnál áll meg az ujjad. Volt olyan, hogy beleesett a melltartómba, és mire ki tudtam venni, összeégette a melleimet.
2012. márc. 2. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!