Veletek milyen cigis balesetek történtek?
Az enyémet épp most nyomtam össze véletlenül a billentyűzettel.
De történt már olyan is,hogy az utolsó szál cigimet ejtettem bele a wc-be:D
Meséljetek.:)
Ideges voltam és sietve rágyújtottam, azzal a lendülettel bele is szívtam-csak épp fordítva gyújtottam meg!
Enyhe hányinger volt...xD
Többször volt, hogy cigivel a számban beszéltem (jó szokásom)-és bármi lesz a következménye, nem tudok leszokni róla.
Volt, hogy beszéltem, kiesett a számból, rá a lábamra-persze, hogy miniszoknyában voltam, hát visítottam, ahogy a parázs a combomhoz ért. Másszor hasonlóképp égettem ki az új gatyámat...
Ha bikiniben vagyok rendszeresen a bugyim oldalában tartom a cigimet (be a gumi alá oldalt a combomnál, mintha egy zseb lenne).
Na pár éve nyáron elfeledkeztem róla, úsztam egy kört és eláztattam több mint fél doboz cigimet.
Nyolcadikban még a vécében cigiztem és mellédobtam a végén a csikket. De koszos volt a padló, úgyhogy inkább otthagytam. Aztán másnap egy takarítónő rámvigyorgott, hogy többé nem veszi fel a csikkemet, sem nekem, sem az ikertesómnak, feltéve ha adunk neki fejenként egy szálat-köztudott volt, hogy dohányzunk.
Az ikertesóm nemrég égette ki a terítőt itthon-tévézett és nem volt kedve levenni róla a szemét-így két centivel a hamutartó mellett nyomta el a csikket, az asztalon.
Ugyanő beszélt cigivel a szájában, hanyattfekve, bikiniben a strandon-a cigi persze kiesett a szájából, végiggurult rajta, megégetve pár helyen, felugrott, aztán durr!-a matracot is kiégette, ahogy ráesett a cigi.
A hugi ugyanígy beszélt cigivel a szájában és beejtette a dekoltázsába-na őt őszintén sajnáltam, mire kikapta jól összeégette a melleit (ahogy egy előző kommentelő is járt).
A húgomról még tudni kell azt, ha ideges, nagyon magyaráz, akkor hadonászik, mint egy őrült. Így sikerült egyetlen (!!) cigivel megégetnie három barátnőjét és engem, a nyáron.
Ez mondjuk nem baleset, de mind a hárman sokat bénáztunk a rágyújtással, mikor először lett műkörmünk. Mára már ugyanúgy megy.
20/L
egy alsós tanár ablakában cigiztünk a spanommal azt másnap odajött 1 másik tanár és mondta h ha cigizünk legalább ne ott
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!