Veletek milyen cigis balesetek történtek?
Fordítva gyújtottam meg párszor :D Gyakran cigizek úgy, hogy a szám sarkában lóg ha olyan dolgot csinálok amihez két kéz kell. Na akkor nem egyszer leesett a csikk és megégette a nyakam. :D
Aztán kiborítottam a hamutartót de még hamus volt és belefújtam hogy kijöjjön belőle a por. Mondanom sem kell hogy belement a szemembe. :D
Ablakon még nem ejtettem ki, se pocsolyába. És te, kérdező? :)
2012. máj. 28. 14:42
2012. máj. 28. 14:44
3/17 A kérdező kommentje:
Én folyton kiégettem vele a kabátomat,egy idő után tele volt az egész hamufoltokkal:DMeg sokszor megégettem véletlenül másokat is.A legviccesebb mégis az volt,amikor egyik ismerősöm megszívatott azzal,hogy megfordította az összes cigimet a dobozban és amikor vak sötétben rá akartam gyújtani a ház előtt este,akkor vagy 5 szálat egymás után fordítva gyújtottam meg:DVégül eszembe jutott felkapcsolni a villanyt és megnézni:)Utána vett nekem másik cigit:D
Ez nem velem történt meg,hanem egy ismerősömmel.Sietett valahová,elment mosdóba és véletlenül beleejtette a teli doboz cigiét a wc-be,mert elfelejtette,hogy a farzsebében volt:D
4/17 A kérdező kommentje:
2 Tudom,ezeket már olvastam,csak hallani akartam még történeteket:)
Ja meg szivarkával hadonásztam, megégettem egy barátnőm kezét(azt amelyikkel éppen telefonált), a levegőben ugyan elkaptam a szivarkát de az égő felével, az én kezem is megégette és nem mellesleg barátnőm elhajította a telefonját és ordított egy hatalmasat. Egy tér közepén voltunk..
2012. máj. 28. 14:50
én egyszer részegen fordítva gyújtottam meg a cigimet és mire rájöttem, megpörkölődött a hajam, a szemöldököm és a szempillám... meg ugyanilyen állapotban véletlenül megégettem vele a combom, volt olyan is , hogy egyik ismerősöm kezén nyomtam el majdnem (azt is véletlenül).XDXD
2012. máj. 28. 14:54
Meg sétáltam és épp cigiztem amikor jött velem szembe a gimis tanár, gondoltam köszönök ha már ilyen balf*sz vagyok hogy elrejtőzni se tudok már és amikor köszönni akartam elfelejtettem hogy előtte tüdőztem le egy nagy adag füstöt és még mindig bent van. Kinyitottam a egy szám és a jóestét helyett egy 'Jkkk' szerű hang jött ki meg sűrű füstfelhő ami eltakarta az egész fejem. :D Jófej volt és kiröhögött. :D
2012. máj. 28. 15:02
A hajam én is égettem már meg. Sűrű, göndör hajam van és a fülem mögé akartam söpörni a kezemmel. Sajnos rossz kezet választottam véletlen és fél pillanat múlva már éreztem is az égett haj szagot. Szerencsére komolyabb baj nem lett belőle. :)
2012. máj. 28. 15:06
9/17 A kérdező kommentje:
A hajamat már én is megpörköltem véletlenül,de szerencsére nem gyulladt ki:D Velem még olyan volt,hogy belement a szemebe a parázs,mert visszafújta a szél:D
nekem az volt a balesetem, hogy rászoktam. Pedig az veszélyes, mert bele lehet dögleni :D
2012. máj. 28. 15:32
Kapcsolódó kérdések: